Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 131 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyde med beliggenheten, parkering i parkeringshuset under hotellet og Wergelandsparken, størrelsen på rommene, sengene var gode (selv for meg med ryggproblemer), frokosten var bra og tiltak for Covid-19 var gode. Hyggelig betjening, problemfri inn- og utsjekk og et veldig greit hotell jeg kunne tenke meg å bo på igjen senere :) Men vi savnet veldig et kjøleskap/minibar-skap på hotellrommet for å holde egen vannflaske eller annen drikke kjølig. Håper virkelig dere investerer i det!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kathr1ne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i byen og kun 15 minutter fra Dyreparken. Vi hadde familierom og det var stort, behagelig med god plass til oss selv og koffertene. Sengene var gode å ligge i, til og med ekstrasengen var en ordentlig seng (rammemadrass).
Oppholdet ble toppet med en fantastisk god frokost-buffét:-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Familieferie2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Beliggenhet er super, rommene er romslige, gode senger, nytt og fint. Bestilte parkering i garasje, dette fungerte veldig bra. Betjeningen var hjelpsomme og hyggelig. Bor gjerne her neste gang i byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tinakfjeld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nå har vi kommet til Kristiansand i regnvær,men en flott by. Det kan en ikke si om dette hotellet. Vi har bodd på mange Thon hotell,men dette er endelig. Innsjekkingen i dag den 18 juli var ikke hyggelig. Ikke god service fra hun som var på jobb. Og rommet. Ikke noe kaffe/ vannkoker. Ikke minibar. På alle Thonhotell vi har vært og det er enkel standard, så har fasilitetene vært der. Er skuffet. Styr unna.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 937jantoreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er midt i sentrum noe som passer perfekt for shoppingmeget god service ved ankomst rommet er lyst og rent. Husk og bestille parkeringsplass i parkeringshus på forhånd( begrenset plasser)Vi kommer gjerne tilbake ved senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 214anneelisabethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser