Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 131 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Hadde ett fint stort rom. Eg kunne hoppe i senga. Stort bad, det var ikkje noko dusjforheng. Når eg sto og dusja kunne vatnet gå over alt. Det var ikkje balsam eller slike ting du kunne ta. Utenom det var det veldig fint og stille. Snille ansatte. Bra bellighenet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, annanesseanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyde med beliggenheten, parkering i parkeringshuset under hotellet og Wergelandsparken, størrelsen på rommene, sengene var gode (selv for meg med ryggproblemer), frokosten var bra og tiltak for Covid-19 var gode. Hyggelig betjening, problemfri inn- og utsjekk og et veldig greit hotell jeg kunne tenke meg å bo på igjen senere :) Men vi savnet veldig et kjøleskap/minibar-skap på hotellrommet for å holde egen vannflaske eller annen drikke kjølig. Håper virkelig dere investerer i det!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kathr1ne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i byen og kun 15 minutter fra Dyreparken. Vi hadde familierom og det var stort, behagelig med god plass til oss selv og koffertene. Sengene var gode å ligge i, til og med ekstrasengen var en ordentlig seng (rammemadrass).
Oppholdet ble toppet med en fantastisk god frokost-buffét:-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Familieferie2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Beliggenhet er super, rommene er romslige, gode senger, nytt og fint. Bestilte parkering i garasje, dette fungerte veldig bra. Betjeningen var hjelpsomme og hyggelig. Bor gjerne her neste gang i byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tinakfjeld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nå har vi kommet til Kristiansand i regnvær,men en flott by. Det kan en ikke si om dette hotellet. Vi har bodd på mange Thon hotell,men dette er endelig. Innsjekkingen i dag den 18 juli var ikke hyggelig. Ikke god service fra hun som var på jobb. Og rommet. Ikke noe kaffe/ vannkoker. Ikke minibar. På alle Thonhotell vi har vært og det er enkel standard, så har fasilitetene vært der. Er skuffet. Styr unna.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 937jantoreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser