Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 114
Fullt refunderbart før fre. 6. okt.
Hotels.com
USD 115
Fullt refunderbart før søn. 8. okt.
Trip.com
USD 94
Expedia.comUSD 115
PricelineUSD 118
StayForLongUSD 128
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Opphold for en natt. Ingenting å klage på! Hyggelig betjening, gode senger (men litt for myk for kjærestens del) og veldig bra frokost; Effektive ansatte, opplevde ikke at noe mat var tomt etc. En som gikk rundt å fylte på kaffe om man ønsket påfyll, tror jeg aldri har opplevd det før!

Takk, ccelinedg
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2022

Hei,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding etter opphold!
Vi setter stor pris på dette.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Møttes med et smil og hyggelig resepsjonist! Stort og fint rom! Midt i byen noe som hjalp virkelig når vi skulle ut å spise! Veldig god service! Ufattelig fint hotellrom, men var 2 hår i dusjen. God frokost, ikke gå fra bordet alle samtidig fordi da blir maten ryddet vekk….

Romtips: Parker i «Torvet Parkeringshus»
Takk, belras01

Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding etter besøk.
Vi setter stor pris på dette.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi skulle oppleve Kristiansand sentrum og kunne ikke hatt et bedre utgangspunkt, hotellet ligger midt i smørøyet! Hotellet var rent, gode senger, hyggelig personale og deilig frokost. Jeg likte også godt utformingen, av hotellet.

Takk, 322lenem

hei,
Tusen takk for en svært hyggelig omtale etter opphold ved Hotel Parken.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Beliggendhet perfekt. Koseligt rom med fin utsikt. Stille selv om det vendte mot torget og Domkirken. Bra utvalg til frokost. Blide og hyggelige ansatte. Kjekt å kunne ta heisen ned til bilen. Kort sagt, en kjempegod opplevelse.

Takk, 437geirg

Hei,
Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding etter opphold.
Vi setter stor pris på dette.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell beliggende sentralt i byen. Kort vei til gågater og marinaene. Hyggelig betjening, gode senger og super frokost. Kaffemaskin i lobby til fri benyttelse. Betalt parkering i innelåst garasje med heis rett opp. Kan absolutt anbefales.

Takk, mikkelbo

Hei Mikkel,
Tusen takk for en flott tilbakemelding etter besøk på Hotel Parken.
Du er hjertelig velkommen tilbake.