Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 120
eDreams
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 16. august 2022

Meget sentralt beliggende hotell.
Svært behagelig temp i rommet! (Veldig varmt ute da vi var der!)
Gode & behagelige madrasser!
Ingen (gate)støy eller andre forstyrrende lyder!
Veldig GOD & VARIERT FROKOST!

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, reidunr_in_se2022
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2022

Hei Reidun,
Tusen takk for en fantastisk flott tilbakemelding.
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden.
Du er hjertelig velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen Anne Lene, Hotel Parken

Anmeldt 31. juli 2022

Svært sentralt hotell, veldig hyggelige folk i resepsjonen og øvrige ansatte. Frokosten var OK. Rom var rent og pent. Ingen utsikt, men det hadde vi heller ikke bestilt. Viktigere for oss at det er støyfritt om natten. Hotellparkeringen var full, men det var parkeringshus rett i nærheten. Har ingenting å klage på. Et hyggelig opphold til en grei pris.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, S5311QUannea

Hei,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding etter opphold.
Vi setter stor pris på dette.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.
Med vennlig hilsen Anne Lene, Hotel Parken

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Opphold for en natt. Ingenting å klage på! Hyggelig betjening, gode senger (men litt for myk for kjærestens del) og veldig bra frokost; Effektive ansatte, opplevde ikke at noe mat var tomt etc. En som gikk rundt å fylte på kaffe om man ønsket påfyll, tror jeg aldri har opplevd det før!

Takk, ccelinedg

Hei,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding etter opphold!
Vi setter stor pris på dette.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Møttes med et smil og hyggelig resepsjonist! Stort og fint rom! Midt i byen noe som hjalp virkelig når vi skulle ut å spise! Veldig god service! Ufattelig fint hotellrom, men var 2 hår i dusjen. God frokost, ikke gå fra bordet alle samtidig fordi da blir maten ryddet vekk….

Romtips: Parker i «Torvet Parkeringshus»
Takk, belras01

Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding etter besøk.
Vi setter stor pris på dette.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi skulle oppleve Kristiansand sentrum og kunne ikke hatt et bedre utgangspunkt, hotellet ligger midt i smørøyet! Hotellet var rent, gode senger, hyggelig personale og deilig frokost. Jeg likte også godt utformingen, av hotellet.

Takk, 322lenem

hei,
Tusen takk for en svært hyggelig omtale etter opphold ved Hotel Parken.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.