Aurdal
Oslo, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Parken
1,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juni 2023
Hei Aurdal,
Tusen takk for din tilbakemelding. Den er kun på denne måten vi kan bli enda bedre.
Jeg beklager på det sterkeste at vi ikke levde opp til forventingene dine.
Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss.
Dette tar vi alvorlig, og gjennomgang i våre avdelinger internt. Denne helgen har det vært stor pågang i Kristiansand i forbindelse med festivaler og arrangement slik at det nok har vært litt mer høylytt en normalt.
Vi håper allikevel du vil gi oss en ny sjanse, og komme tilbake igjen til oss.

0.3 km fra Thon Hotel Parken
9.5 km fra Thon Hotel Parken
Se flere hoteller i Kristiansand
2025 av 202 anmeldelser
Anmeldt 26. mars 2023

God service og hyggelige folk i resepsjonen og restauranten. Meget god hotellfrokost med godt utvalg. Hotellet har en praktisk plassering midt i sentrum. Rommene er store, og sengene er utrolig gode.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Anne Ø
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2023

Hei!

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding etter ditt opphold. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Flott hotell og god beliggenhet! Gode senger, greit bad, lett å justere temperatur på rommet. Deilig å slippe gatestøy siden rommet lå et stykke fra gaten.

Frokosten var god og variert. God plass i resturanten på lørdag, litt mer utfordrene å få bord til alle 7 i reisefølget på søndag morgen da det tydeligvis var større belegg siste natt.

Veldig bra med parkering i eget lukket anlegg hvor en kunne lade EL-bil inkludert i prisen. Veldig gøy å ligge så sentralt i byen.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, turidb2020
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2023

Hei Turid,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding etter ditt opphold! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand. Med vennlig hilsen Anne Lene, Hotel Parken

Anmeldt 29. januar 2023

Moderne hotell, så moderne at du ikke kunne caste til TV. skjermen. Ingenting funket. App til å sjekke inn og ut funket ikke. Standard frokost. Hva er poenget med å være Thon + kunde hvis de ansatte glemmer fordelene de lover deg. Poengene klarte de ikke å gjøre til EuroBonus (fordi jeg sjekket inn med appen). Takk for det

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, styrk
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2023

Hei, Tusen takk for din tilbakemelding etter opphold. Vi beklager at ditt opphold ikke har stått til forventninger, og dersom du har hatt problemer med TV. Du må gjerne kontakte oss så skal vi hjelpe til med omjustere dine poeng til SAS Eurobonus hvis det er ønskelig. Ønsker deg velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Anne Lene, Hotel Parken

Anmeldt 19. august 2022

Vi ble møtt av en smilende, rolig og veldig serviceinnstilt resepsjonist som het Kristine! Hun var så trygg og hyggelig og flink til å gjøre at vi følte oss velkomne. Vil absolutt påstå at hun var med og gjorde oppholdet vårt ekstra fint! Så takk for det!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Silje333
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2022

Hei Silje,
Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold på Hotel Parken.
Vi setter stor pris på at du likte vår fantastiske resepsjonist.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 16. august 2022

Meget sentralt beliggende hotell.
Svært behagelig temp i rommet! (Veldig varmt ute da vi var der!)
Gode & behagelige madrasser!
Ingen (gate)støy eller andre forstyrrende lyder!
Veldig GOD & VARIERT FROKOST!

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, reidunr_in_se2022

Hei Reidun,
Tusen takk for en fantastisk flott tilbakemelding.
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden.
Du er hjertelig velkommen tilbake.