Jens S
Romtips: Utrolig god Bistro i tilknytning til hotellet
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anne Lene Kallstøl, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1 uke siden
Hei,

Tusen takk for din evaluering etter opphold på Hotel Parken, det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig at du likte hotellets fasiliteter, og kommer tilbake til oss.
Vi beklager at ikke alt stod til forventinger og at det ble problemer med TV.

0.4 km fra Thon Hotel Parken
0.4 km fra Thon Hotel Parken
9.5 km fra Thon Hotel Parken
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 29. juni 2024 via mobile enheter

Vi er veldig fornøyde med overnattingen! Vi ble møtt med god hjelp til å finne parkering, og opplevde personalet på hotellet som svært gjestmilde, med glimt i øyet og at de strakk seg litt lenger for å hjelpe og gi oss en god opplevelse. Herlige senger, god frokost og en veldig god plassering i byen. Pluss for svært stille rom som ga en god natts søvn. Takk for oss!

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Marie W
Anne Lene Kallstøl, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei Marie,

Tusen takk for en fantastisk flott tilbakemelding etter opphold på Hotel Parken. Veldig hyggelig at du likte hotellets fasiliteter og betjening!
Ønsker dere hjertelige velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 8. juni 2024

Var her sammen med min samboer og min sønn på 11 år. Vi kom tidlig på dagen og var heldige som fikk tidlig innsjekk, noe vi var veldig fornøyd med. Hotell med flott beliggenhet, sentralt i Kristiansand. Fint, stort rom og kanskje den beste senga vi noen gang har opplevd på et hotell. Hyggelig og imøtekommende personale. Om du har bil, er det et bra opplegg for parkering i garasjeanlegget.
For oss er frokost alltid viktig når vi bor på hotell, og vi hadde lest tilbakemeldinger om at frokosten her var bra. Men frokosten ble dessverre en stor skuffelse. Godt utvalg av ferskt lyst og grovt brød, samt ferske rundstykker både fin/grov er en suksessfaktor. Men det eksisterte ikke lyse rundstykker, eller ferskt lyst brød. Som min 11 åring sa (og jeg var helt enig), brødet var tørt og virket gammelt. Smalt utvalg av pålegg og drikke, i forhold til mange andre hotell vi har vært på, også innad i Thon-kjeden.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Tonje R
Anne Lene Kallstøl, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2024

Hei Tonje,
Tusen takk for din tilbakemelding etter opphold på Hotel Parken. Vi setter stor pris på dette.
Det var hyggelig å høre at dere fikk tidlig innsjekk, at dere likte rommet og sengen. Vi er veldig lei oss for at frokosten ikke stod til forventninger, og følger opp videre internt ang. hvorfor det ikke var lyst brød tilgjengelig. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 21. april 2024

Bestilte en natt her. Ankom lørdag før innsjekk, men rommet var allerede klart. God service og rask innsjekk. Rommet var stort og sengen var alldeles herlig. Helt stille på natten og det ble en god natt søvn. En kunne enkelt streame fra telefonen til tv😊Frokosten var kjempe god med alt en måtte ønske, ekstra pluss for minstemann når en kunne plukke småbakst som dounts etc. Fantastisk hotell, sentralt og flott kundeservice. Kommer veldig gjerne tilbake her.

Dato for oppholdet: april 2024
1  Takk, Tina Å
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2024

Hei Tina,
Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding!
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 19. mars 2024

Trivelig hotell i rolige omgivelser midt i sentrum. Lyse og rene rom, veldig hyggelig personale, og verdens beste frokost. Sengene var veldig gode, og rommet hadde stort tv med godt utvalg av kanaler. Vi har vært på alle 3 Thon hotell i sentrum, og velger dette dette hotellet ved neste besøk.

Dato for oppholdet: mars 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, IMadland
Anne Lene Kallstøl-Honnemyr, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2024

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du liker hotellet.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 18. mars 2024

Har vert der flere ganger. Jeg har bare møtt serviceinnstillt og løsningsorientert betjening. Komfortable og akkurat passelige rom. Frokosten er grei. Vanlig standard hotellfrokost. Jeg foretrekker dette Thon hotellet i Kristiansand.

Romtips: Frokost om sommeren kan bli en tålmodighetsprøve. Har du mulighet, spis tidlig frokost
Dato for oppholdet: mars 2024
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Vibeke S

Tusen takk for en flott tilbakemelding etter opphold på Hotel Parken, det setter vi stor pris på.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste besøk i Kristiansand.