Soelvitz
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. apr. 2019via mobile enheter
AbraHavn, BookingmedarbeiderAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mai 2019
Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Dine tilbakemeldinger angående renhold er sendt videre til renholdsavdelingen i Abra Havn.

10.3 km fra Abra Havn
1.0 km fra Abra Havn
9.8 km fra Abra Havn
10.5 km fra Abra Havn
Kjæledyr tillatt
10.5 km fra Abra Havn
10.4 km fra Abra Havn
0.4 km fra Abra Havn
Our new apartments are called Svaberget.
8.9 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Vi synes det er supert i abrahavn.
Denne gangen synes vi det var litt dårligere underholdning og ansatte fra dyreparken som var rundt arrangementet var ikke noe service innstillt og manglet det hyggelige og koselig som vi har opplevd før..
Håper dette blir bedre!Ellers er alt super bra og kjempe topp.

1  Takk, Ragnhild F
AbraHavn, Bookingmedarbeider på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2019

Hiv o hoi fra verdens sjørøverhovedstad, Abra Havn!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk! Angrer ikke på at vi tok påsken her❤️ Virkelig drømmeverden for gutta våre😁 Gjennomført og flott, skulle vært når jeg var liten også🙈 Sjørøver frokosten var bra men ble litt stress og ikke alle rakk å spise opp🙈 Men morsom opplevelse🙂 Takk for oss❤️

Takk, fisk84

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Datter på 4 og sønn på 2 storkoste seg action helt til lenge over leggetid og starte med full krutt kl åtte med kanon salver og kjempe flinke sjørøvere. Så flinke sjørøver damene og mennene var hadde det ikke så mye å si at Mr sabeltann manglet. Alle som jobbet på hotellet var utrolige hyggelig stor tommel opp for dem. Tusen takk for at barna fikk en super opplevelse i påsken. 👍👍👍👍

Takk, martingT930ZP

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"
På gjensyn!

Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Ai ai💪🏼

Fra sekundet du går inn i Abra Havn blir du behandlet som en konge. Alle ønsker virkelig å bidra til at du får tidenes opplevelse, alt er gjennomtenkt - helt ut til fingerspissene. Jeg leste gjennom de negative kommentarene på tripadvisor og det er gøy å se at Abra Havn har tatt de konstruktive tilbakemeldingene til seg og endret det til det perfekte. Dette vitner kun om at de virkelig ønsker gjestenes beste! Skattejakt på kvelden med pirater var overraskende også perfekt for både 5åringen og 3åringen. Sjørøverfrokost anbefales på det sterkeste og verdt hver bidige krone. Standard på mat var bra og sengene var gode. Eneste minuset er at vi valgte for få dager på dette stedet! Tusen takk for oss, vi sees snart igjen. HIV OG HOI!

1  Takk, agnesmbj

Hiv o hoi!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi takker også for deres opphold hos oss og håper at dere gikk fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Anmeldt 26. januar 2019

Bodde en natt i Abra Havn sommeren 2018, og vil absolutt anbefale det videre. Prisen er stiv, men det er verdt hver eneste krone. Det å våkne til den Sorte Dame som kommer seilende inn, sang og dans fra sjørøvere dagen gjennom, engasjerte medarbeidere og utrolig gjennomtenkte hus og fellesområder er helt fantastisk. Vi koste oss masse, og vil gjerne komme tilbake. Vi bodde i en treroms sjørøverkåk på brygge i andreetasje, og fikk panoramautsikt til Grashavet. Langemann kastet tilogmed gullpenger til oss for bryggeleie.

Morsomt for store og små!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Julie A

Hiv o hoi!

Vi er veldig glade for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Tusen takk for besøket!