Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 033)
Filtrer anmeldelser
1 034 resultater
Vurdering fra reisende
763
204
49
14
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
763
204
49
14
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
276281 av 1 034 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett fantastisk opphold i Abrahavn fredag til mandag . Fredagen var vi på Kaptein Sabeltann show på kvelden. Fantastisk underholdning for store og små ...Vi hadde sjørøverkåk ved bryggen. Barna ble vekket av den sorte dame hver morgen med show . Kveldsshow også. Søndagen var vi på Sjørøverfrokost og tokt med den sorte dame. Vår 4 åring snakket om dette hele året og vi reiser tilbake om 2 uker.
Personale er hjelpsomme og utrolig flink med barna . All ære til dere som jobber der . Takk for oss .

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Miss-Solberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi overnattet 3 netter i Abra Havn i Juli 2020, 2 voksne og to barn i en sjørøverkåk m/4 sengeplasser, som inneholdt alt vi trengte. Da vi ankom med bil var det enkelt å finne parkeringsplass, og barna var i ekstase da de så bygningene og sjørøverflagg. Det var enkelt å sjekke inn, og kjekt at de hadde litt utvalg i mat som vi kunne handle med oss inn i kåken. Vi gikk på skattejakt med et kart vi fikk utdelt, og ble da kjent i Abra Havn. Det var helt fantastisk å kunne gå tilbake til kåken å slappe litt av innimellom, etter mye gåing i parken, samt å kunne leke i litt roligere omgivelser i Abra Havn. Å overnatte i Abra Havn var prikken over I-en for vår del. Konseptet er godt gjennomført med masse påfyll av sjørøvergøy! Vi kan absolutt anbefale å overnatte i Abra Havn! Hvis jeg skal trekke fram noe negativt er det et stykke å gå fra parken og det luktet litt kloakk i dusjen (det ga vi beskjed om).

Romtips: Kjekt å ha utsikt mot bukta
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Turmedfamilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

☺☺ Hiv o hoi. Vi var her en natt. To voksne og ett barn. Søndag til mandag. Bodde i en to roms sjørøverkåk med tre senger. Sengene var store ,god plass.Veldig rent og fint.God service.Kommer gjerne igjenn ☺

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annviolai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe opplegg for barn etter en dag i dyreparken. Fantastisk opplegg for små barn med sjørøver dilla, konseptet er godt gjennomført. Likte at man kan bestille pizza til rommet etter en hektisk dag. Vekking klokken 08 var ett høydepunkt for små.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, robertbD6876JM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Vi overnattet en natt i Abra Havn. Veldig flott laget til og en drøm for alle som er interesserte i sjørøvere. Bra med skattejakt og andre aktiviteter for barna underveis. Fint med minikjøkken med muligheter for å styre mattilbudet selv om man vil. Flott laget til med gåveien bort til Dyreparken også.

Vi hadde booket "Rosa" som skulle ligge i første rekke (med utsikt til havna), men rommet vi fikk hadde bedrøvelig utsikt (51-4) vi så rett inn i en fjellvegg og leiligheten lå på utsiden av havna.

Samtidig er det en pengemaskin. Det koster skjorta å bo der i høysesong. Vi bodde også ei natt på Dyreparken hotell som også funker fint til en langt rimeligere penge, og som ligger nærmere inngangen til Dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Rune0909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.


Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser