Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 083)
Filtrer anmeldelser
1 083 resultater
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
322327 av 1 083 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et fint opphold. De ansatte er blide og trivelige, og gjør det til en god opplevelse for barna. Maten i Sjørøverkroa er også veldig bra. Dårlig renhold trakk imidlertid litt ned inntrykket. Det stod skitne glass i skapene på rommet, og bestikket i skuffen var griset til med noe jeg tror var syltetøy.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, oddvarh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint. Vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold. Håper at dere tok kontakt med resepsjonen med en gang dette ble oppdaget, slik at de hadde mulighet til å fikse opp i dette.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde fine dager i Abra havn. Gjennomført sted med hyggelig betjening.Gode senger og godt utstyrt minikjøkken. Opplevelsen hadde vært bedre med flere sjørøvere tilstede i Abra havns gater. Frokosten med sjørøvere er blitt dårligere enn tidligere. Tidligere var frokosten i Sabeltanns verden i Dyreparken. Vi ble hentet med den sorte dame, seilt inn i parken, fikk frokost med god underholdning og slapp inn i parken før alle andre. Nå var frokosten i Abra havn uten båtturen og mindre opplegg. Så det var litt skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Silje_Naust
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet .

Grunnet Covid-19 så har vi i år ikke hatt mulighet til å gjennomføre underholdningen og "Frokost med Sjørøvere" i Abra Havn på vanlig måte. Vi har vært veldig heldige denne sommeren med tanke på situasjonen og vi er veldig stolte av opplegget vi har klart å legge for sommeren i henhold til smittevernreglene.

Til opplysning så ble lokasjonen på "Frokost med Sjørøvere" endret for flere år siden, og den foregår nå alltid i 2 etg på kroa i Abra Havn.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett fantastisk opphold i Abrahavn fredag til mandag . Fredagen var vi på Kaptein Sabeltann show på kvelden. Fantastisk underholdning for store og små ...Vi hadde sjørøverkåk ved bryggen. Barna ble vekket av den sorte dame hver morgen med show . Kveldsshow også. Søndagen var vi på Sjørøverfrokost og tokt med den sorte dame. Vår 4 åring snakket om dette hele året og vi reiser tilbake om 2 uker.
Personale er hjelpsomme og utrolig flink med barna . All ære til dere som jobber der . Takk for oss .

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Miss-Solberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi overnattet 3 netter i Abra Havn i Juli 2020, 2 voksne og to barn i en sjørøverkåk m/4 sengeplasser, som inneholdt alt vi trengte. Da vi ankom med bil var det enkelt å finne parkeringsplass, og barna var i ekstase da de så bygningene og sjørøverflagg. Det var enkelt å sjekke inn, og kjekt at de hadde litt utvalg i mat som vi kunne handle med oss inn i kåken. Vi gikk på skattejakt med et kart vi fikk utdelt, og ble da kjent i Abra Havn. Det var helt fantastisk å kunne gå tilbake til kåken å slappe litt av innimellom, etter mye gåing i parken, samt å kunne leke i litt roligere omgivelser i Abra Havn. Å overnatte i Abra Havn var prikken over I-en for vår del. Konseptet er godt gjennomført med masse påfyll av sjørøvergøy! Vi kan absolutt anbefale å overnatte i Abra Havn! Hvis jeg skal trekke fram noe negativt er det et stykke å gå fra parken og det luktet litt kloakk i dusjen (det ga vi beskjed om).

Romtips: Kjekt å ha utsikt mot bukta
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Turmedfamilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

☺☺ Hiv o hoi. Vi var her en natt. To voksne og ett barn. Søndag til mandag. Bodde i en to roms sjørøverkåk med tre senger. Sengene var store ,god plass.Veldig rent og fint.God service.Kommer gjerne igjenn ☺

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annviolai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser