Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Hiv o hoi!
Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.
Sjørøverhilsen fra Abra Havn
Veldig flott tilrettelagt for små og store. Fantastisk personalet som alltid er i godt humør, tilgjengelige og serviceinnstilt, samt veldig flinke med barna! Sjørøverfrokost er en opplevelse barna sent vil glemme! Hiv o’hoi!
Spør RikkeW1 om Abra Havn
Takk, RikkeW1
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Hiv o hoi!
Tusen takk for deres opphold hos oss og vi setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt fantastisk for barn, ekte sjørøveropplevelse hvor alt er gjennomført. Storkoste oss, fine aktiviteter i Abra Havn og veldig fint at man kan gå over til parken langs vannet. Sjørøverkåken var veldig fin, rent og ordentlig, deilig dusj med bra trykk. Trekker ned scoren et hakk kun pga prisen, bo utenom høysesong og da er nok prisen verdt opplevelsen.
Spør ranveigp om Abra Havn
1 Takk, ranveigp
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Hiv o hoi!
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.
Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.
Tusen takk for besøket!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fjerde gangen i Abra Havn - første gang i temahus. (Pelle og Pysa). Ulempe med det er at det er så interessant for andre som gjerne leker og fekter rett utenfor, noe som høres god inne. Noen banker også på for å se om de er hjemme. Men, småtteri. Finfin opplevelse for både liten og stor!
Spør 925stianb om Abra Havn
Takk, 925stianb
Hiv o hoi!
Tusen takk for deres opphold hos oss! Vi ønsker at Abra Havn skal være et spesielt sted å komme til for små og store gjester; her skal man leve, bo og leke midt i universet - og tilby "mer enn overnatting".
"Livet er herlig når du er fri og frank. Når kista er full er det deilig å drive dank. Når vinden blafrer i seilet - og kroppen er mett og lat. Da er det BEST i verden å være pirat!"
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Abra havn er en utrolig gjennomført opplevelse fra start til slutt. Man blir møtt på sjørøvervis med "hiv og hoi" både av skuespillere og personal ellers. Hver morgen løper barna ut for å få med seg sjørøvershowet og på kvelden er de trollbundet av historiefortelling. Skuespillerne engasjerer barna i meningsfull prat på deres nivå og til og med fekting om man er heldig.
Både Abra havn og Dyreparken klarte å ivareta COVID-reglene på en god måte.
Nytt av året var akrobatiske innslag på historiekvelden. "Birk" og "Lech" hadde en tøff oppvisning som passet bra sammen med resten.
Romtips: Rom mot motorveien kan oppleve endel trafikkstøy.
Sovekvalitet
Rom
Service
Spør JohannesBrodwall om Abra Havn
Takk, JohannesBrodwall
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Hiv o hoi!
Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Spennende opphold for barna, som elsker sjørøvere og Kaptein Sabeltann. Perfekt pakke; overnatting i Abra Havn og Kaptein Sabeltann kveldsforestilling, med sjørøver-frukost dagen etter. Anbefales! Litt dårlig ventilasjon på soverommet i sjørøverkåken, men det løste seg med åpne vinduer. Litt høy pris på overnatting trekker ned en karakter fra toppscore.
Spør chrikala om Abra Havn
Takk, chrikala
Hiv o hoi!
Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger på deres opphold i Abra Havn!
Tusen takk for besøket!