Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 083)
Filtrer anmeldelser
1 083 resultater
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
313318 av 1 083 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi kommer tilbake! Takk for et fantastisk opphold. Vi var to familier som bodde i fireroms leilighet. Hvis det var en liten ting vi "savnet" på kvelden så var det noen flere utemøbler. På terrassen vår var det kun én stol.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andr_k157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Hver terrasse/uteplass skal ha 2 stk stoler, så her er det muligens noen sjørøvere som har røvet med deg en av deres.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler alle å overnatte i Abra Havn! Hos oss ble både voksne og barn imponert over området. Deilig at dette er et hotell med ferdig oppredde senger og håndklær på badet. Ingen stubb å gå til Dyreparken, og kjempegøy at «Den Sorte Dame» kommer seilende inn i havna flere ganger daglig. Vi kommer veldig gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anitamol85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Veldig flott tilrettelagt for små og store. Fantastisk personalet som alltid er i godt humør, tilgjengelige og serviceinnstilt, samt veldig flinke med barna! Sjørøverfrokost er en opplevelse barna sent vil glemme! Hiv o’hoi!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, RikkeW1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for deres opphold hos oss og vi setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk for barn, ekte sjørøveropplevelse hvor alt er gjennomført. Storkoste oss, fine aktiviteter i Abra Havn og veldig fint at man kan gå over til parken langs vannet. Sjørøverkåken var veldig fin, rent og ordentlig, deilig dusj med bra trykk. Trekker ned scoren et hakk kun pga prisen, bo utenom høysesong og da er nok prisen verdt opplevelsen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, ranveigp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.

Tusen takk for besøket!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fjerde gangen i Abra Havn - første gang i temahus. (Pelle og Pysa). Ulempe med det er at det er så interessant for andre som gjerne leker og fekter rett utenfor, noe som høres god inne. Noen banker også på for å se om de er hjemme.
Men, småtteri. Finfin opplevelse for både liten og stor!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 925stianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for deres opphold hos oss! Vi ønsker at Abra Havn skal være et spesielt sted å komme til for små og store gjester; her skal man leve, bo og leke midt i universet - og tilby "mer enn overnatting".

"Livet er herlig når du er fri og frank. Når kista er full er det deilig å drive dank. Når vinden blafrer i seilet - og kroppen er mett og lat. Da er det BEST i verden å være pirat!"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser