Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 017)
Filtrer anmeldelser
1 018 resultater
Vurdering fra reisende
754
200
48
13
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
754
200
48
13
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
246251 av 1 018 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Gjennomført sjørøvertema fra A til Å. Både show og skattejakt var morsomt for voksne og barn. Fine rom, rent og pent ute. Fint å gå langs vannet til dyreparken.
God service; da de ikke solgte paracet i resepsjonen, så fikk jeg allikevel et par stk av de som jobbet der.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Sol_og_ferie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Fantastisk opplevelse for barn, masse aktiviteter og morsom innredning. Fine blomster, trær og planter for voksne med interesse for det. Topp plassering for tur i Dyreparken. Vi har vært her før, og vi drar nok hit igjen når vi skal til Dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Kinegus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Var mitt fjerde besøk, og skal 3 flere ganger i år.
Hyggelige ansatte, god mat, vakkert område, kule show, og ting for barn.
Plus du kan se sabeltann filmer på tven.
Vis du har barn i kostymer vil ansatte snakke som om du er kostymet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bj_rntorea2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Først av alt vil vi bare si vi er utrolig ydmyke og takknemlige for at dere igjen og igjen returnerer til verdens sjørøverhovedstad Abra Havn. Gøy å høre at små og store har hatt det knallbra hos oss.

Vi setter umåtelig stor pris på deres tilbakemeldinger og vi lover å stå i stram giv-akt ved neste besøk!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt en unik opplevelse i Abra Havn og dyreparken samt badeland. Ypperlig service.
Amalie på 4 sier at det har vært veldig morsomt og vil tilbake i morgen. Tusen takk for meg:)
Vi anbefaler på det sterkeste et slikt opphold og kommer tilbake neste sommer:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonjeb654
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi kommer tilbake! Takk for et fantastisk opphold. Vi var to familier som bodde i fireroms leilighet. Hvis det var en liten ting vi "savnet" på kvelden så var det noen flere utemøbler. På terrassen vår var det kun én stol.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andr_k157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Hver terrasse/uteplass skal ha 2 stk stoler, så her er det muligens noen sjørøvere som har røvet med deg en av deres.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser