Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
linn e
oslo
Anmeldelse av Abra Havn
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Hiv o hoi!

Tusen takk for deres opphold hos oss! Vi ønsker at Abra Havn skal være et spesielt sted å komme til for små og store gjester; her skal man leve, bo og leke midt i universet - og tilby "mer enn overnatting".

"Livet er herlig når du er fri og frank. Når kista er full er det deilig å drive dank. Når vinden blafrer i seilet - og kroppen er mett og lat. Da er det BEST i verden å være pirat!"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 336
  • Booking.com
    kr 2 336
  • Expedia.com
    kr 2 330
  • Tripadvisor
    kr 2 330
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 268
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 274
  • Hotels.com
    kr 2 274
  • Priceline
0.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 243
  • Expedia.com
    kr 2 238
  • StayForLong
    kr 2 185
  • Hotels.com
    kr 2 243
1.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 995
kr 1 763
  • Strawberry Hotels
    kr 1 995
  • Expedia.com
    kr 1 751
  • Tripadvisor
    kr 1 751
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 525
kr 1 418
  • Strawberry Hotels
    kr 1 525
  • Expedia.com
    kr 1 415
  • Hotels.com
    kr 1 418
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 682
kr 1 522
  • Expedia.com
    kr 1 677
  • Hotels.com
    kr 1 682
  • Priceline
10.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 488
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 488
  • Vio.com
8.9 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 587
  • Expedia.com
    kr 1 640
  • Agoda.com
    kr 1 404
  • Hotels.com
    kr 1 644
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 150
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 150
  • Vio.com
4.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Møterom med utstyr
kr 999
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 999
  • eDreams
    kr 999
10.6 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (1 482)
Filtrer anmeldelser
1 482 resultater
Vurdering fra reisende
1 032
315
94
32
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 032
315
94
32
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
681686 av 1 482 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en aldeles nydelig helg med to små gutter på 4 og snart 2 år. De elsket det, og det gjorde besteforeldre og vi foreldre og. Vi kommer absolutt til å bo i abrahavn igjen.

Herlig atmosfære, som satte stemningen for hele helgen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LBoden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Å besøke stedet en varm julikveld hjelper ikke på nattesøvnen. Rommene er utrolig varme og klamme, og nesten ikke et vindpust å få inn selv med dører og vinduer åpne. Noe spesiell situasjon med covid-19 i år, men det forsvarer likevel ikke at en ringer to dager før oppholdet og beklager at en ikke får sjørøverfrokosten som bestilt. Ila 2 måneder burde det være mulig å finne ut at systemet ikke takler reduksjon av antall besøkende, i det minste tilby et lite plaster på såret til de barna som hadde gledet seg til feriens høydepunkt. Etter over ti overnattinger i Abra havn kan det virke som at det blir dyrere og dyrere, men ikke bedre på så veldig mange områder - kommer nok tilbake igjen, men da ens alene for barna som elsker det..

Romtips: Fordel å få rom ved Sabeltanns suite dersom du har mye baggasje, parkering rett ved, eller ved vannkanten for utsikt til den sorte dame.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kissalaisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.

Dessverre så har vi ikke aircondition i våre sjørøverkåker. Her har vi vanlig ventilasjonsanlegg. Hvis det blir for varmt, kan det være mulig å få lånt en vifte i resepsjonen.

Pga situasjonen med COVID-19 har vi å år måtte gjøre mange og store endringer i tilbudet vårt, og en av disse var dessverre at vi måtte kutte ned på antall personer per bordsetning av «Frokost med Sjørøvere». Dette medførte da at noen av våre gjester som hadde bestilt dette, fikk en telefon om at vi dessverre måtte kansellere. Dette måtte vi gjøre fortløpende gjennom hele sommeren. Alle dette gjaldt fikk da full refusjon for frokosten som ble kansellert.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bittelitt negativt. Mye støv under sengene, en gammel sokk.. flere leselamper som ikke virker, og LED-pærer i lamper uten rett dimmer.
Abrahavn, fantastisk!
Personell, fantastisk!
Mat, veldig god! Veldig lagelig å få frokosten servert på bordet, og veldig god service fra personalet som jobber der.
Dyreparken, veldig bra. Personellet er også her fantastisk! Veldig smilende og veldig god service!
Alt i alt en veldig god opplevelse!! 😊

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KenthJ3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn.

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal denne være støvfri og klargjort ved ankomst. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til sjefspirat for renhold.

Vi setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint hos oss og også på all ros til våre dyktige servicemedarbeidere - de fortjener det virkelig.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Både voksne og barn stor koste seg i Abrahavn. Vi fant vår indre sjørøver i deres opphold. Fantastisk show og skattejakt for barna og foreldrene. Vi reiser definitivt igjen og anbefaler alle å oppleve Abrahavn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annamariatveitae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flotte leiligheter, med fantastisk utsikt. Men kom til en leilighet som ikke var ferdig, med uoppredde senger vi måtte fikse selv. Skitten mikro, rester etter forrige besøk, og en oppvaskmaskin som ble satt på rett før vi kom, så vi måtte vente kjempe lenge på å få utstyr til mat. Plusset her var at vi fikk god kompensasjon når vi sa ifra, med 3 gratis pizza blant annet. Ser vi bort ifra alt dette, så er vi svært fornøyd! Kjempe fin leilighet, som var kjempe kul for 2 gutter som elsker Sabeltann. Vi sees igjen neste år, for å si det sånn!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 920karolines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal denne være klar ved innsjekk. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til sjefspirat for renhold. Supert at resepsjonen vår ordnet opp med mat til dere mens dere ventet på at oppvaskmaskinen skulle bli ferdig.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser