Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 083)
Filtrer anmeldelser
1 083 resultater
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
791
216
54
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
292297 av 1 083 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Nok en fantastisk opplevelse i abrahavn magisk hver gang for lillegutt. Innlevelse fra alle som jobber der. Hiv og hoi hilser de, og skuespillerne ser ut til å elske jobben sin. Anbefales til alle familier med små barn. Her er noe for alle

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, John_Silver1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

fantastisk opplevelse,flotte leiligheter i abra havn og stort pluss for ungene at den sorte dame seilte rett utenfor vindue vårt,ungene kunne hilse på skuten og det var stort
vi var 3 voksne og 2 barn fra 12-5 år,de storkoste seg,vi kommer garantert igjen

Romtips: vi bodde i abrahavn leilighet nr 80-2,kjempe bra utsikt,lite støy
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, bj_rgb410
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter i Abra havn, familie på fire, en fireåring, en 4mnd baby og to voksne. Hadde en to roms sjørøverkåk. Det er ikke store plassen til å være inne på, men så er det ikke der man skal være heller. Hele Abra Havn er en «lekeplass», gjennomført til tusen så selv vi voksne ble facinert over alle detaljene.
At Den sorte dame og sjørøverne seiler inn i bukta hver morgen for vekking er fantastisk (guttungen skulle ønske Sabeltann var med), det samme med muligheten for å se sjørøvere på kvelden i Abra havn. Sagarossa er også utrolig spennende for barna. Topp med sjørøveroppgaver som må løses for å bli en ekte sjørøver, samt at man skriver under på Sabeltanns lov.
Svært vennlig personale og alle vi møtte hilste Hiv o’hoi.
God frokost og buffet til middag. Supert med Saras kiosk, mulighet for pizza bestilling til leilighetene, og helt topp med toalett på brygga med stellerom.
Er også imponert over corona håndtering med oppmålt sverdlengdes avstand rundt brygga, familiesirkler under arrangement og at «buffeten» ble servert oss etter at vi sa vi ville ha å spise.

Vi kommer garantert tilbake!
Hiv o’hoi

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, linn e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for deres opphold hos oss! Vi ønsker at Abra Havn skal være et spesielt sted å komme til for små og store gjester; her skal man leve, bo og leke midt i universet - og tilby "mer enn overnatting".

"Livet er herlig når du er fri og frank. Når kista er full er det deilig å drive dank. Når vinden blafrer i seilet - og kroppen er mett og lat. Da er det BEST i verden å være pirat!"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en aldeles nydelig helg med to små gutter på 4 og snart 2 år. De elsket det, og det gjorde besteforeldre og vi foreldre og. Vi kommer absolutt til å bo i abrahavn igjen.

Herlig atmosfære, som satte stemningen for hele helgen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LBoden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Å besøke stedet en varm julikveld hjelper ikke på nattesøvnen. Rommene er utrolig varme og klamme, og nesten ikke et vindpust å få inn selv med dører og vinduer åpne. Noe spesiell situasjon med covid-19 i år, men det forsvarer likevel ikke at en ringer to dager før oppholdet og beklager at en ikke får sjørøverfrokosten som bestilt. Ila 2 måneder burde det være mulig å finne ut at systemet ikke takler reduksjon av antall besøkende, i det minste tilby et lite plaster på såret til de barna som hadde gledet seg til feriens høydepunkt. Etter over ti overnattinger i Abra havn kan det virke som at det blir dyrere og dyrere, men ikke bedre på så veldig mange områder - kommer nok tilbake igjen, men da ens alene for barna som elsker det..

Romtips: Fordel å få rom ved Sabeltanns suite dersom du har mye baggasje, parkering rett ved, eller ved vannkanten for utsikt til den sorte dame.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kissalaisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.

Dessverre så har vi ikke aircondition i våre sjørøverkåker. Her har vi vanlig ventilasjonsanlegg. Hvis det blir for varmt, kan det være mulig å få lånt en vifte i resepsjonen.

Pga situasjonen med COVID-19 har vi å år måtte gjøre mange og store endringer i tilbudet vårt, og en av disse var dessverre at vi måtte kutte ned på antall personer per bordsetning av «Frokost med Sjørøvere». Dette medførte da at noen av våre gjester som hadde bestilt dette, fikk en telefon om at vi dessverre måtte kansellere. Dette måtte vi gjøre fortløpende gjennom hele sommeren. Alle dette gjaldt fikk da full refusjon for frokosten som ble kansellert.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser