Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 038)
Filtrer anmeldelser
1 039 resultater
Vurdering fra reisende
767
205
49
14
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
767
205
49
14
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
243248 av 1 039 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Tilbragte 2 netter i leilighet med 4senger.

Rommet var helt ok.
Men, det var forferdelig varmt og sengene var ubehagelige. (Det var 2 overmadrasser som ikke virket å passe ordentlig)

Lokasjonen var ok, men det oppleves som
Veldig overpriset.
Når man betaler så mye for å bo på ett hotell, så skal ikke en kopp kaffe koste 29kr eller frokost over 500kr for 2 voksne og en treåring.

Det prises som ett 4stjerners hotell, men oppleves som en 2stjerners campingplass.

(Heldigvis er det kjøleskap og kokemuligheter på rommet så man kan lage egen mat)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stian P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud.

Det er veldig trist å høre at dere ikke likte sengene i leiligheten dere var tildelt. Vanligvis får vi mye skryt for madrassene i leilighetene, men det kan være mulig at noen av overmadrassene var flyttet rundt på. Send oss gjerne en e-post til post@dyreparken.no og fortell oss hvilken leilighet dere bodde i, slik at vi kan få sjekket om vi må bytte ut madrassene i denne.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et supert opphold i Abra havn. Fine leiligheter, super mat og bra underholdning. Veldig tilrettelagt for barn og voksene i alle aldre. Underholdning gjennom hele dagen, fra vekking til frokost og kveld. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 735andersa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dette er vår første og definitivt ikke vår siste tur til Abrahavn. Vi, en familie på fire hvor barna er tre og fem år, har storkost oss her i Abrahavn. De ansatte er meget hyggelig og serviceinnstilt. Barna (og oss voksne) har virkelig fått følelsen av å tilbringe tid i et virkelig sjørøverølandskap. Det har vært utrolig moro å få se, og høre, den sorte dame komme seilende gjennom Abrahavn flere ganger om dagen. Kveldsshow med sjørøvere og masse moro. Minstemann i familien som fylte tre år ble også overrasket på rommet/kåken av to sangglade sjørøvere med bursdagssang til alles fornøyelse. Vi prøvde oss på en pizza første kvelden fra sjørøverkroen som ble levert på rommet som var så fryktelig god at vi måtte gjenta det dag nummer to! Vi sitter alle igjen med et minne for livet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tozzihyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Vi jobber kontinuerlig med å tilfredsstille gjesters behov, også i form av mat og drikke - og det er veldig hyggelig å høre at pizzaen falt i smak - dette bringer vi videre til de som fortjener rosen.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt supert opphold i Abra Havn. Fantastisk fra vi kom til vi dro. Ungene kunne ikke få nok. Angrer på at vi ikke hadde en ekstra natt, to nettet ble litt for lite. Mye kjekt å se. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 652thereseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Nydelig plass ❤️ Barn og barnebarn storkoste seg i Abraham ❤️❤️ Kommer svært gjerne tilbake en annen gang ❤️Flott undervisning på kvelden ❤️❤️ Maten var ok rommene kunne hatt et klesskap Behagelige senger å veldig flott "by".

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, D2978HYtome
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake".

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser