Are M
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. aug. 2020
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Hiv o hoi!

Tusen takk for deres opphold hos oss! Vi ønsker at Abra Havn skal være et spesielt sted å komme til for små og store gjester; her skal man leve, bo og leke midt i universet - og tilby "mer enn overnatting".

"Livet er herlig når du er fri og frank. Når kista er full er det deilig å drive dank. Når vinden blafrer i seilet - og kroppen er mett og lat. Da er det BEST i verden å være pirat!"

10.3 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Noe av det artigste vi har vært med på. Én natt i Abra Havn gå oss en skikkelig sjørøverstemning. Gjennomført tema, rene og tematiske rom.
En opplevelse for alle og som alle burde oppleve en gang i livet 😊

Takk, norway26
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 5. august 2020

Andre året vi bor i Abra Havn
Denne gangen lå vi 3 netter på ei romslig og fin hytte.
Servicen er fantastisk bra og ungene koste seg veldig. Den nye promenaden bort til dyreparken var også veldig bra.
Takk for ei fantastisk helg, vi kommer tilbake :D

Takk, AnneP2339

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Anmeldt 5. august 2020

Gjennomført sjørøvertema på alle måter. Veldig artig å bli "vekket" av sjørøvere. Parken i sin helhet oser profesjonelt opplegg og gjennomføring. Her er det noe for enhver gane, både aktivitet- og næringsmessig ;) Det eneste vi reagerte litt på var at det ikke er aircondition/klimaanlegg på rommene i Abra Havn.

Anbefales på det sterkeste!

Takk, 122knutp

Hiv o hoi!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss. Vi ønsker å være et sted der voksne og barn skal få leke i et ekte sjørøverunivers - og komme som landkrabber og dra som sjørøvere!

Vi har vanlig ventilasjonsanlegg i våre leiligheter i Abra Havn, men dessverre ikke noe aircondition. Resepsjonen vår har noen få vifter som er mulig å låne.

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde i Abra Havn (rom 59 2) i to netter i begynnelsen av august 2020. Sjørøver-kåken var som den pleier, men de burde nok vaske rundt lufteventiler, lå et tykt støvlag rundt. Det som var skuffende var underholdningen for barna. Vekkingen om morgenen var redusert til tre sanger og kveldsunderholdningen på Ildprøveplassen var veldig kort. Jeg forstår at ting må gjøres annerledes pga. Covid-19, men jeg syns det er veldig synd at det ikke er mer for barna enn det er nå. Femåringen var veldig skuffet over at han ikke fikk gullmynt denne gangen. Prisen for å bo i Abra Havn er grusomt høy, hvertfall med tanke på at underholdningen er såpass redusert som den er. Har bodd i Abra Havn hvert år i seks år på rad, men vi kommer nok ikke tilbake neste år.

Takk, TonjeBakkeJ

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette og for å hindre at noe lignende skal skje i en tid hvor vi har ekstra stort fokus på ekstra godt renhold.

Vi beklager at underholdningen i år ikke falt i smak. Vi skulle så klart ønske at vi kunne gjennomført vekking og sjørøverkveld slik som alle andre år, men grunnet Covid-19 så har ikke dette vært mulig for oss å gjennomføre. Vi har vært veldig heldige denne sommeren med tanke på situasjonen og vi er veldig stolte av opplegget vi har klart å legge for sommeren i henhold til smittevernreglene.

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk fint sted for barnefamilier. Trygt, god standard, ivaretakende og barnevennlig personale og ikke minst svært god tilrettelagt i forhold til covid-19. Vi har feriert her fire ganger tidligere og vi kommer alltid tilbake...

Takk, Eanni

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!