Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
280285 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Har hatt ett fint opphold
Veldig behjelpelige pirater, som hjalp til når jeg kom med bobil og trengte strøm.

Må spesielt berømme en observant badevakt i badeland som ikke nølte med å hoppe i bassenget når en av våre små jenter (som ikke er svømmedyktig) hoppet uti den dype enden uten armringer. Jeg var 2m unna, men badevakten hoppet resolutt uti og fikk jenta opp av vannet. Kjempe bra .
Fikk ikke navnet men han vet sikker selv. Han fortjener ros.

Han har i handling vist at en kan være trygg i badelandet.

Bassengene i badeland trenger vedlikehold. Løse fliser og svarte fuger trekker ned ett ellers veldig bra inntrykk.

Kunne tenkt meg litt mer varierte menyer på spise stedene. Trenger ikke være så mye, men mer enn en ting på menyen. Pøse i brød burde vert obligatorisk på alle steder.

Men alt i alt. Dyreparken ruler

Kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, richardmR8850UV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger på deres besøk hos oss!

På mat og drikkesiden ønsker vi å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.


Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"


Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Dette er stedet for dem som liker å ha det moro og som trives med sjørøverstilen. Flotte leiligheter, god mat, rent og pent for det meste. Gode senger og god plass. Masse rom for lek og moro. Supertrygg gangvei til dyreparken og noe av det bedre innenfor service. Koster litt mer enn et vanlig hotell, men når man ser hva detaljer og jobb de legger ned i denne flotte plassen, betales dette gledlig. Barna er hovedpersonene og ønsker seg allerede tilbake! Anbefales på det sterkeste!! Til liten og stor

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatehorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vår suksess for fremtiden er fornøyde gjester - og vi vet at gjennomgående god service er med på løfte vår gjesteopplevelsene.

Vi setter umåtelig stor pris på deres tilbakemeldinger og vi lover å stå i stram giv-akt ved neste besøk!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fint sted som er perfekt for barnefamilier, men syntes Sabeltann var alt for lite ut for å treffe barna. Langemann var derimot ofte å møte,til stor glede for barna.
På fire dager rekker en nesten over alle severdighetene og aktivitetene :)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, solveiga213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Litt om vår underholdningspolicy: Vi får mange spørsmål rundt dette og håper dette kan hjelpe å forklare hvorfor vi gjør som vi gjør: Vi ønsker å tilby et lekent og profesjonelt sjørøverunivers og er svært opptatt av kvaliteten på vår presenterte underholdning - og går ikke på kompromiss med dette. Derfor er det viktig for oss at dersom Selveste Kongen på Havet dukker opp, så skal det være i egen person, og ikke en blek kopi!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk sted for overnatting. Et opphold her er verdt reisen i seg selv. Har vært her ved fire anledninger og like fornøyd hver gang.

Første gang bodde jeg og kona her i en uke utenfor sesong. Overrasket over hvor bra og gjennomført alt var. Selv uten barn var dette et fantastisk sted!

Har nå nettopp vært her for 4. gang med barn på 4 og 7 år. De elsker Abra Havn. Det er morgenshow med sjørøvere og Den Sorte Dame tar turen innom i løpet av dagen. På kvelden er det arrangment og sjørøvere er å se i byen hele dagen.

God og grei mat i restauranten er det også.

Anbefaler dette stedet til alle som skal i Dyreparken eller overnatte i nærheten av Kristiansand.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, vegardhaukb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi er både ydmyke og kjempetakknemlige for dine tilbakemeldinger til oss - rett og slett: Tusen takk! Vi lover at vi skal strebe etter å levere samme kvalitet - også i fremtiden. Fornøyde gjester er vår aller beste markedsføring.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 som hadde en natt i en sjørøverkåk med 2 soverom. Vi hadde utsikt mot «innseilingen» til Abra Havn noe som var perfekt for vår 4 år gamle gutt.
Leiligheten hadde alt vi trengte, var moderne og praktisk. Flott balkong. Området i abra havn er så utrolig gjennomført. Virkelig imponerende! Ellers var opplevelsene rundt oppholdet magisk for både barn og voksne. Alle koste seg like mye. Verdt hver eneste krone, og vi kommer gjerne igjen. Da blir vi mer enn 1 natt!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 232sirir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser