Monica H
4,0 av 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

På mat og drikkesiden ønsker vi å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.

Vi ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

• Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Abra havn er en gjennomført opplevelse for små og store. God mat, bra underholdning, fine leiligheter, hyggelig ansatte og flere ulike aktiviteter. Vi syntes i utgangspunktet noen ting var dyrt men med kvaliteten som blir levert så var det verdt prisen. Det gjelder både mat og selve oppholdet.

Takk, AJOLSTAD
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vår suksess for fremtiden er fornøyde gjester - og vi vet at gjennomgående god opplevelse er med på løfte vår gjesteopplevelsene.

Tusen takk for besøket! "Du kommer alltid tilbake"

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Er så fornøyd! To søstre på 23 og 27 år, som storkoste oss i tre dager i Abra havn og Dyreparken. Super mat, service, renslig og alt på stell! Virkelig verdt hver eneste krone! Skal helt klart tilbake hit, for dette var 10/10!

Takk, Maikeng93

Hiv o hoi!

Vi er både ydmyke og kjempetakknemlige for dine tilbakemeldinger til oss - rett og slett: Tusen takk! Vi lover at vi skal strebe etter å levere samme kvalitet - også i fremtiden. Fornøyde gjester er vår aller beste markedsføring.

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Har hatt ett fint opphold 😊
Veldig behjelpelige pirater, som hjalp til når jeg kom med bobil og trengte strøm.

Må spesielt berømme en observant badevakt i badeland som ikke nølte med å hoppe i bassenget når en av våre små jenter (som ikke er svømmedyktig) hoppet uti den dype enden uten armringer. Jeg var 2m unna, men badevakten hoppet resolutt uti og fikk jenta opp av vannet. Kjempe bra 👏🏻👏🏻👏🏻😃.
Fikk ikke navnet men han vet sikker selv. Han fortjener ros. 😊😊😊

Han har i handling vist at en kan være trygg i badelandet.

Bassengene i badeland trenger vedlikehold. Løse fliser og svarte fuger trekker ned ett ellers veldig bra inntrykk.

Kunne tenkt meg litt mer varierte menyer på spise stedene. Trenger ikke være så mye, men mer enn en ting på menyen. Pøse i brød burde vert obligatorisk på alle steder.

Men alt i alt. Dyreparken ruler 😊

Kommer garantert tilbake 😃😊

Takk, richardmR8850UV

Hiv o hoi!

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger på deres besøk hos oss!

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Anmeldt 6. august 2020

Dette er stedet for dem som liker å ha det moro og som trives med sjørøverstilen. Flotte leiligheter, god mat, rent og pent for det meste. Gode senger og god plass. Masse rom for lek og moro. Supertrygg gangvei til dyreparken og noe av det bedre innenfor service. Koster litt mer enn et vanlig hotell, men når man ser hva detaljer og jobb de legger ned i denne flotte plassen, betales dette gledlig. Barna er hovedpersonene og ønsker seg allerede tilbake! Anbefales på det sterkeste!! Til liten og stor😊

Takk, beatehorten

Hiv o hoi!

Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vår suksess for fremtiden er fornøyde gjester - og vi vet at gjennomgående god service er med på løfte vår gjesteopplevelsene.

Vi setter umåtelig stor pris på deres tilbakemeldinger og vi lover å stå i stram giv-akt ved neste besøk!

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fint sted som er perfekt for barnefamilier, men syntes Sabeltann var alt for lite ut for å treffe barna. Langemann var derimot ofte å møte,til stor glede for barna.
På fire dager rekker en nesten over alle severdighetene og aktivitetene :)

Takk, solveiga213

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Litt om vår underholdningspolicy: Vi får mange spørsmål rundt dette og håper dette kan hjelpe å forklare hvorfor vi gjør som vi gjør: Vi ønsker å tilby et lekent og profesjonelt sjørøverunivers og er svært opptatt av kvaliteten på vår presenterte underholdning - og går ikke på kompromiss med dette. Derfor er det viktig for oss at dersom Selveste Kongen på Havet dukker opp, så skal det være i egen person, og ikke en blek kopi!