Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 088)
Filtrer anmeldelser
1 089 resultater
Vurdering fra reisende
794
218
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
794
218
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
272277 av 1 089 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

God service og en kjempe trivelige og rene rom/leiligheter. Fikk vekking av kaptein sabeltanns båt hver morgen, og det var kjempe stas for gutta mine på 7 og 9 år. Flinke på smittevern over hele parken.
Anbefales på det beste.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 244giahuyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Godt fornøyd, med aktiviteter og overnatting, svært misfornøyd med utvalg av mat i resepsjonen. Ikke brød, smør o.l.
Dårlig utvalg i restauranten for oss med små barn.
Sjørøverfrokosten var ok.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Passport242216
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.


På mat og drikkesiden ønsker vi å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.

Vi ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Abra havn er en gjennomført opplevelse for små og store. God mat, bra underholdning, fine leiligheter, hyggelig ansatte og flere ulike aktiviteter. Vi syntes i utgangspunktet noen ting var dyrt men med kvaliteten som blir levert så var det verdt prisen. Det gjelder både mat og selve oppholdet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AJOLSTAD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vår suksess for fremtiden er fornøyde gjester - og vi vet at gjennomgående god opplevelse er med på løfte vår gjesteopplevelsene.

Tusen takk for besøket! "Du kommer alltid tilbake"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Er så fornøyd! To søstre på 23 og 27 år, som storkoste oss i tre dager i Abra havn og Dyreparken. Super mat, service, renslig og alt på stell! Virkelig verdt hver eneste krone! Skal helt klart tilbake hit, for dette var 10/10!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maikeng93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi er både ydmyke og kjempetakknemlige for dine tilbakemeldinger til oss - rett og slett: Tusen takk! Vi lover at vi skal strebe etter å levere samme kvalitet - også i fremtiden. Fornøyde gjester er vår aller beste markedsføring.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Har hatt ett fint opphold
Veldig behjelpelige pirater, som hjalp til når jeg kom med bobil og trengte strøm.

Må spesielt berømme en observant badevakt i badeland som ikke nølte med å hoppe i bassenget når en av våre små jenter (som ikke er svømmedyktig) hoppet uti den dype enden uten armringer. Jeg var 2m unna, men badevakten hoppet resolutt uti og fikk jenta opp av vannet. Kjempe bra .
Fikk ikke navnet men han vet sikker selv. Han fortjener ros.

Han har i handling vist at en kan være trygg i badelandet.

Bassengene i badeland trenger vedlikehold. Løse fliser og svarte fuger trekker ned ett ellers veldig bra inntrykk.

Kunne tenkt meg litt mer varierte menyer på spise stedene. Trenger ikke være så mye, men mer enn en ting på menyen. Pøse i brød burde vert obligatorisk på alle steder.

Men alt i alt. Dyreparken ruler

Kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, richardmR8850UV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger på deres besøk hos oss!

På mat og drikkesiden ønsker vi å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.


Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"


Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser