Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 088)
Filtrer anmeldelser
1 088 resultater
Vurdering fra reisende
793
218
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
793
218
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
265270 av 1 088 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opphold i Abra Havn med 3 barn. Kombinert med tur i Dyreparken. Overnattingen i Abra havn var like spennende som parken, om ikke mer. Artig med skuta som kom seilende inn og med flere aktiviteter for de yngste. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 795anitaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Abra havn leverer ett gjennomført og fint opphold både for barn og voksne. Fra vi sjekket inn var barna i fokus, og det gjorde det både spennende og artig å være der. Måten alle ansatte både i resepsjonen, pirater og andre ansatte smiler og hilser på alle hele tiden er unik. Leilighetene er fine, god plass og rene. Vi kommer mer enn gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathrineNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad! Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Alt stod til forventningene dette året også!
Vi lå i øverste etasje i Villa Rosa, og kunne se når båten kom inn. Ellers var leiligheten ren og pen, ingen ting og utsette på dette! Flott med sti/vei helt bort til dyreparken!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GlobeTrotting585400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Tusen takk for ett helt nydelig opphold i abra havn, og ellers i dyreparken og badeland. Så hyggelige ansatte, rent overalt og super service! Alle storkoste seg! Vi gleder oss til å komme tilbake neste år

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaleneS156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi elsket å bo i Abra havn og gleder oss allerede til neste gang! For et sted! Vi var to voksne og to små barn i en toroms sjørøverkåk ved brygga og det var supert for oss. Elsket å bli vekket av den sorte dame hver morgen og sjørøverfrokosten var fantastisk. Barna har stjerner i øyna enda :-) Hiv o’Hoi!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lindasM4941RN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser