Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
ACW
Anmeldelse av Abra Havn
5,0 av 5 boblerAnmeldt 13. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. aug. 2020
Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 882
kr 2 786
  • Booking.com
    kr 2 871
  • Expedia.com
    kr 2 871
  • Hotels.com
    kr 2 871
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 885
kr 1 462
  • Expedia.com
    kr 1 885
  • Hotels.com
    kr 1 885
  • eDreams
    kr 1 462
0.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 482
kr 1 343
  • Expedia.com
    kr 1 482
  • Hotels.com
    kr 1 482
  • Agoda.com
    kr 1 343
10.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 945
kr 1 718
  • Strawberry Hotels
    kr 1 945
  • Expedia.com
    kr 1 712
  • Hotels.com
    kr 1 712
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 616
kr 1 474
  • Strawberry Hotels
    kr 1 585
  • Expedia.com
    kr 1 474
  • Hotels.com
    kr 1 474
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 368
  • Agoda.com
    kr 1 368
  • Vio.com
    kr 1 368
  • eDreams
    kr 1 368
8.9 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 455
  • Expedia.com
    kr 1 514
  • travelup.com
    kr 1 273
  • Hotels.com
    kr 1 514
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 150
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 150
  • Agoda.com
    kr 1 150
  • Vio.com
    kr 1 148
4.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Møterom med utstyr
kr 1 199
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 199
  • Agoda.com
    kr 1 199
  • eDreams
    kr 1 199
10.6 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 313
  • Booking.com
1.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (1 512)
Filtrer anmeldelser
1 515 resultater
Vurdering fra reisende
1 055
322
96
33
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 055
322
96
33
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
678683 av 1 515 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig kjekk plass for barn som elsker kaptein sabeltann!
Fin leilighet med det meste man trenger. Abra havn er virkelig en plass å oppleve!
Minus med leiligheten var at det var ikke air condition. Når 4 personer skal dele et rom på en varm sommerdag, ble det ganske varmt!
Dynene var også veldig tjukke og klumpete, så det hjalp heller ikke i varmen.
Hadde nok bestilt hotell med mulighet for avkjøling neste gang, om det er meldt varmt vær.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Akpaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Dessverre så har vi ikke aircondition i Abra Havn. Her har vi vanlig ventilasjonsanlegg, men resepsjonen vår har noen vifter som er mulig å låne.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Her er det noen for store å små utrolig fin park med badelandet som topper alt. Abrahavn er magisk
Men maten er helt grusom
Prøvde alt og har vært her i 40 år
Meget trist med tanke på all problemer med fedme blant barn og voksne.
Trist somsagt
Synes virkelig dere burde tenke dere om når det kommer til maten...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rudi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold hos oss!

Vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby et godt produkt i alle ledd, og vil gjerne se hva vi kan gjøre for å øke matopplevelsen / bespisningsopplevelsen hos oss - slik at dette fremstår som attraktivt for våre gjester. Dersom dere har konkrete forslag, ta gjerne kontakt med oss pr. mail - det setter vi pris på.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opphold i Abra Havn med 3 barn. Kombinert med tur i Dyreparken. Overnattingen i Abra havn var like spennende som parken, om ikke mer. Artig med skuta som kom seilende inn og med flere aktiviteter for de yngste. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 795anitaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn på Tripadvisor - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Abra havn leverer ett gjennomført og fint opphold både for barn og voksne. Fra vi sjekket inn var barna i fokus, og det gjorde det både spennende og artig å være der. Måten alle ansatte både i resepsjonen, pirater og andre ansatte smiler og hilser på alle hele tiden er unik. Leilighetene er fine, god plass og rene. Vi kommer mer enn gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathrineNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad! Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Alt stod til forventningene dette året også!
Vi lå i øverste etasje i Villa Rosa, og kunne se når båten kom inn. Ellers var leiligheten ren og pen, ingen ting og utsette på dette! Flott med sti/vei helt bort til dyreparken!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GlobeTrotting585400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser