En fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Reiste med 3 barn i alderen 0-6 år, de to eldste på 3 og 6 år. Alle som jobbet der var blide og imøtekommende og sjørøverne gjorde morgenene og kveldene uforglemmelige for barna.
Veldig ren og pen leilighet, vi bodde i «Frøya» med god plass og beliggenhet, kan absolutt anbefale denne leiligheten om du ønsker en god beliggenhet. Renholdet var veldig bra, og med en baby med på reise så er det viktig å kunne ligge på gulvet uten å være bekymret for renholdet.
Eneste minuset var sjørøverfrokosten (299,- for voksen og 249,- for barn) som vi hadde store forventninger til. Det var veldig dårlig utvalg på mat, kun norvegiaost som valg av ost, en type skinke, og en type brød, ingen rundstykker. Savnet flere valg av pålegg, brødtyper og rundstykker. Showet under frokosten var veldig bra. Men tenker at selvom buffé måtte utgå så burde utvalget vært mye bedre.
Uansett så vil jeg absolutt anbefale ett opphold i Abra havn og vi kommer tilbake til neste år!