Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 092)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
260265 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med vårt opphold i Abra Havn. Betjeningen var svært hyggelige og rommene var fine og rene. Opplegget i Abra Havn var meget gjennomført og ungene elsket det. Veldig gøy med pirat-vekking kl 08.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 124martinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse for store og små! Fra morgen til kveld var en opplevelse og vi gleder oss til å reise tilbake neste år! Tante Sofie, dyrene og sjørøverne var en stor hit hos barn og voksne!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Piasandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Dette var helt rått! Vi visste, fra tips fra venner, at dette skulle være utrolig bra, men det overgikk allikevel alle forventninger! Abra havn er helt fantastisk og alle, samtlige som jobber der, er helt fantastiske! Ingen tvil om at vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathrineBrat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Reiste med 3 barn i alderen 0-6 år, de to eldste på 3 og 6 år. Alle som jobbet der var blide og imøtekommende og sjørøverne gjorde morgenene og kveldene uforglemmelige for barna.
Veldig ren og pen leilighet, vi bodde i «Frøya» med god plass og beliggenhet, kan absolutt anbefale denne leiligheten om du ønsker en god beliggenhet. Renholdet var veldig bra, og med en baby med på reise så er det viktig å kunne ligge på gulvet uten å være bekymret for renholdet.

Eneste minuset var sjørøverfrokosten (299,- for voksen og 249,- for barn) som vi hadde store forventninger til. Det var veldig dårlig utvalg på mat, kun norvegiaost som valg av ost, en type skinke, og en type brød, ingen rundstykker. Savnet flere valg av pålegg, brødtyper og rundstykker. Showet under frokosten var veldig bra. Men tenker at selvom buffé måtte utgå så burde utvalget vært mye bedre.

Uansett så vil jeg absolutt anbefale ett opphold i Abra havn og vi kommer tilbake til neste år!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tour683751
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

På mat og drikkesiden ønsker vi også å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe pålegg eller brød du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi er så fornøyde med oppholdet i Abra Havn. For det første er stedet så godt gjennomført i sjørøver-stil. Personalet var hjelpsomme, imøtekommende og blide!

Jeg vil også skryte av renhold. Rommene var helt rene og meget innbydende. Litt varmt på rommene om natta, men været skal vi jo ikke klage på!

På restauranten hadde de fullverdig alternativ pizza til de som ikke tåler melkeprotein. Hurra!

Hiv og hoi for en flott ferie!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kh1233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser