Susanne
1,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. sep. 2020
Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding om deres besøk i hos oss. Det er leit å høre at det ikke levde helt opp til forventningene.

Ut i fra hva du skriver, så har dere vært hos oss i vår laveste sesong, hvor det da ikke er noe aktiviteter i Abra Havn og også mindre aktiviteter åpne i Dyreparken.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

• Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Kristiansand
1 060
1 060
Anmeldt 19. august 2020

Vi hadde tre netter i Abra Havn.
Beliggenhet og opplevelsen av å bo i Abra Havn var veldig bra og barna storkoste seg. Det som trekker ned var renholdet av kåken.
Kjøkkenet stinket sur melk så fort en startet mikrobølgeovnen eller åpnet det ene underskapet noe som var svært ubehagelig.
I tillegg var sengene ikke rengjordt tilfredsstillende. Det lå blandt annet en babysmokk i sengen noe som er spesiellt kritikkverdig i disse covid-19 tider der vi selv hadde med små barn og som fort kan finne på å ta den i munnen. I tillegg var sengene oppredd med laken på tvers av madrassene som gjør at madrassene ikke var tilstrekkelig dekket.

Ut over dette var det en flott opplevelse og hva man kan forvente prisen tatt i betraktning.

Takk, Helgesen123
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette og for å hindre at noe lignende skal skje i en tid hvor vi har ekstra stort fokus på ekstra godt renhold.

Vi håper også at dere tok kontakt med resepsjonen med en gang dere oppdaget problemene med lukten og også sengene, slik at dette kun utbedres.

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Oppholdet var en gave fra besteforeldre til barn og barnebarn. Rapporten fra dem var overveldende - fantastisk opplegg fra særdeles serviceinnstilt personale, morsomme og overraskende underholdningsinnslag gjennom hele oppholdet og høy kvalitet på sjørøverhytta i Abra Havn. Veldig hyggelig for oss besteforeldre at store og små ble så fornøyde!

Takk, 905unninyg
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 17. august 2020

Med Kristiansand dyrepark og badeland rett rundt hjørnet er der nok å gjøre. Gode muligheter til å spise og maten var meget god, en buffet. Vi bodde i Safaritelt med god plass til 2 voksne og to barn. Jeg hadde eget telt, disse er utstyrt med dusj og toalett. Lite kjøkken. Hotellet rett ved siden hvor en får kjøpt mat og drikke

Romtips: Abra Havn Rom 51.8 i villa rosa romslig og stille for 5 personer.
Takk, kjellingebrigtsen

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Dyreparken Safaricamp, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint.

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde 4 fantastiske dager i Abra Havn og dyreparken. Det er så familie/barne vennlig og så fantastisk tilrette lagt at man glemmer at en faktisk er trøtt og har lyst å sove men spretter opp for å få med seg verdens beste morgen show, nemlig den sorte dame og dens menn som kommer seilende inn i Abra Havn. Hver morgen !!! Og ALLE både i Abra Havn og i dyreparken var blide, hyggelige og fantastiske!!! Terningkast 10!!!

Takk, 950evar

Anmeldt 17. august 2020

Veldig bra service, kjempe opplevelse for både barn og voksene . Anbefaler på det sterkeste . Ansatte var veldig service innstilt blide og imøtekommende . Veldig rent og pent leilighet. Pizza levert på døra var kjempe god :)
Dyreparken og bade landet vi hadde kjempe opplevelse på begge steder .

Takk, Lafamilie2020

Hiv o hoi!

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.