Hiv o hoi!
Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.
Vi jobber for hele tiden å skape gode gjesteopplevelser hos oss. Jeg ser det er flere ting som du bemerker og jeg prøver å oppsummere litt på dine tilbakemeldinger under:
Tirsdag tom fredag morgen når dere overnattet har vært i en lavsesong. I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider.
Mattilbudet i Abra Havn vil også variere ut i fra sesong.
Når det gjelder oppvaskmaskin skal denne bli satt på av tidligere gjester, men den blir ikke ryddet ut av før ankomst. Dette informerer vi om i informasjonsskriv som sendes ut ved bestilling av opphold.
Sjørøverhilsen fra Abra Havn