Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 089)
Filtrer anmeldelser
1 090 resultater
Vurdering fra reisende
795
218
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
795
218
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
244249 av 1 090 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 5 som bodde i Abra Havn fra fredag til søndag og vi hadde en helt fantastisk helg! Det var en stor opplevelse for barna som kunne gå på skattejakt med langemann, leke i saragossa, se den sorte dame seile inn om morgenen og spise frokost med sjørøverene. Anbefales på det sterkeste, dette er vår nye favorittsted!
Rent, ryddig, gjennomført og veldig hyggelig personale

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IdaP356
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi var tre voksne (foreldre og mormor) og et barn på fire år som besøkte Dyreparken og bodde i Abra Havn fra fredag til søndag. For det første ble vi oppgradert til en mye større leilighet enn vi hadde bestilt, noe som var veldig hyggelig. Alt er pent og rent overalt, og smittevernet er i høyeste grad ivaretatt. Alle som jobber i parken er så imøtekommende og gode på service; her har mange andre i norsk servicebransje mye å lære! Jeg ser noen skriver at de syns for mye er stengt i parken på denne tiden. Dette er det god informasjon om på Dyreparken sine sider hvis man gidder å sette seg inn i det før man drar. Vi syns bare det er positivt; litt roligere forhold og mindre mennesker har både barn og voksne godt av:) Tusen takk for et fantastisk flott opphold, vi kommer igjen og igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MarteT45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et
besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Abra Havn er en fantastisk plass for barn og voksne. Vi storkoste oss og jenta mi på 2 år syns det var så gøy da båten kom inn på morgenen. Vi har bodd i Abra Havn flere ganger, med og uten barn og har aldri blitt skuffa. Absolutt og anbefale.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, carinagP1836JC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en veldig fin opplevelse i Dyreparken. Fine leiligheter, og god serviceBlir gjerne en dag lenger neste gang, at vi får enda mer med ossVi var så heldige og fikk se både ulv, jerv og fjellrev.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kjekt123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Vi var her fra tirsdag til lørdag, var en flott sted og bra for guttungen.

Ble forespeilet at det var mat hver kveld men når vi kom dit så fikk vi beskjed om at restaurant kun er åpen fredag/lørdag.
Var ei heller noe frokost buffet på uke dagene.

Synes det burde vært pirater rundt på ukedagene også. Er mange som drar på ferie selv om skolen har startet, vi har barnehage barn og kunne godt sett at mer vår åpent.
Og at mer tilbud av aktiviteter alle dager.

Var veldig dødt i hotell området hver kveld.

Rommene var flotte og bra lag out, bodde i Villa Rosa. Guttungen var super happy med eget rom og stor seng.

Til min store overraskelse så var oppvaskmaskin ikke tømt når vi kom, synes dette er veldig spesielt da dere ber oss starte denne og tømme søppel før vi drar, da burde renholdere klare å tømme oppvaskmaskin så gjester ikke må gjøre dette med en gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, viking76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Vi jobber for hele tiden å skape gode gjesteopplevelser hos oss. Jeg ser det er flere ting som du bemerker og jeg prøver å oppsummere litt på dine tilbakemeldinger under:

Tirsdag tom fredag morgen når dere overnattet har vært i en lavsesong. I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider.

Mattilbudet i Abra Havn vil også variere ut i fra sesong.

Når det gjelder oppvaskmaskin skal denne bli satt på av tidligere gjester, men den blir ikke ryddet ut av før ankomst. Dette informerer vi om i informasjonsskriv som sendes ut ved bestilling av opphold.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser