Ida N
4,0 av 5 boblerAnmeldt 31. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. sep. 2020
Hiv o hoi!

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

10.3 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Hele familien storkoste seg under vår årlige tur til Abra Havn og Dyreparken. Dette var vårt 4. opphold i Abra Havn, og det var i år også en magisk opplevelse for både små og store.

Gleder oss allerede til neste tur:)

Takk, Kine-Lusie
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Veldig god stemning i Abra Havn og veldig fornøyd med kåk, med betjening og med frokost vi bestilt, vi fikk veldig god og hyggelig hjelpe av alle som jobber der :)
Veldig fint wc!
den eneste som kunne bli bedre var renhold i og under sofaen, ellers alt var veldig bra!
Anbefaler på den sterkest, vi kommer sikkert igjen!

Takk, 890v_niac
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal denne være helt klar ved ankomst. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til sjefspirat for renhold.

Anmeldt 25. august 2020

Kjempe opplevelse. Show, middag, fasiliteter! Barna koste seg masse. Foreldrene hadde det helt topp. Opplevelse å komme hit. Kan virkelig anbefales. Dette vil jeg gjerne gjøre igjen. Veldig god service, og god innlevelse av alle som jobber her.

Takk, 715anital

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Var der med vår 3 åring, baby på 3 måneder og besteforeldre og hadde et aldeles fantastisk opphold! Høydepunktet for 3-åringen var nok sjørøverskolen på kvelden - en opplevelse med spenning og mestring i bøtter og spann for en liten salbeltann-fan! Vekkingen med den sorte dame og langemann på morgenen var helt fantastisk og den påfølgende sjørøverfrokosten også! Anbefaler alle å spandere på seg den frokosten om man skal bo i abra havn - moro for både store og små! Må også få rose alle skuespillerne og ansatte i abra havn, vi var imponert over alle sammen! takk for et flott opphold, vi kommer garantert tilbake neste år!
(Eneste vi ikke var fornøyd med var lapskausen som vi bestilte ned på rommet på kvelden - det må være verdens minste porsjon for 99 kr. Den ville jeg ikke bestilt igjen. Allikevel er dette det eneste jeg ville trukket noe ned på - alt annet var strålende)!! :)

Takk, Ingvjoha

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Hyggelig å høre at dere fikk med dere en skikkelig sjørøverfrokost! Vi håper både dødningshodevaflene og rottesuppen smakte fortreffelig!

Vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby et godt produkt i alle ledd, og vil gjerne se hva vi kan gjøre for å øke matopplevelsen / bespisningsopplevelsen hos oss. Din tilbakemelding om lapskaus-porsjonene er sendt direkte til sjefspirat i kroa.

Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra standard, enkelt, oversiktlig og hyggelige ansatte. En utrolig fin opplevelse for alle sammen. Spesielt kult med sjørøversanger tidlig på morgenen. Savner bare et feiebrett og kost for å få vekk grus og annet rask fra gulvet.

Takk, 541remij

Hiv o hoi!

I alle sjørøverkåkene i Abra Havn skal det være ett lite feiebrett og kost i skapet under kjøkkenvasken.