Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 092)
Filtrer anmeldelser
1 092 resultater
Vurdering fra reisende
796
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
796
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
238243 av 1 092 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Takk for et supert opphold. Vi hadde med oss vår datter på 3 år og valgte å bo i abra havn. Vi var litt usikre på om hun var for liten for å få utbytte av oppholdet, men fant fort ut at det var helt topp for henne.

Vi bodde i en leilighet i abra havn med seperat soverom, det var viktig for oss ettersom vår datter legger seg kl 18, så hadde vi et sted både ute og inne hvor vi voksne kunne se en film eller sitte ute i fint vær etter legging. Det fungerte helt perfekt og hele oppholdet var veldig lettvint og tilrettelagt.

For datteren vår var det opplevelser rundt enhver sving og da hun fikk skattekartet i hånden av resepsjonisten var hun fort igang med å jakte skatter. Bare det var spennende, når det var en mulighet for at kaptein Sabeltanns kunne dukke opp.

Vårt opphold var utenom sesong så mye var stengt. For oss var det kanskje bare positivt ettersom datteren vår hadde mye glede av det som var av tilbud og vi hadde tid til å ta inn de små opplevelsene også.

Vi fikk med oss frokost på hotellet som både smakte godt og var en opplevelse ettersom vi satt å så på «den sorte dame.» Stor stas.

Jeg må sette fokus på personell som har en ekstremt god service innstilling og var veldig imøtekommende og løsningsorienterte.

Det var fint å se at det er fokus på dyrevelferd i dyreparken og fokus på at dyreparken er et springbrett for dyr som er utrydningstruet.

Det var et helt topp opphold for voksne og barn og vi kommer absolutt tilbake neste år

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 809idav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd familie på 3, datter på 4 år.
Skuffende hvor lite som var åpent og informasjon rundt dette fredag, men lørdag og søndag var veldig fine.
App funket dårlig og lite oversiktlig.
Smittevern bra.
Ellers var aktiviteter, ansatte og ellers opplevelsen veldig bra!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, IdaN323
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Hele familien storkoste seg under vår årlige tur til Abra Havn og Dyreparken. Dette var vårt 4. opphold i Abra Havn, og det var i år også en magisk opplevelse for både små og store.

Gleder oss allerede til neste tur:)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kine-Lusie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Veldig god stemning i Abra Havn og veldig fornøyd med kåk, med betjening og med frokost vi bestilt, vi fikk veldig god og hyggelig hjelpe av alle som jobber der :)
Veldig fint wc!
den eneste som kunne bli bedre var renhold i og under sofaen, ellers alt var veldig bra!
Anbefaler på den sterkest, vi kommer sikkert igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 890v_niac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal denne være helt klar ved ankomst. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til sjefspirat for renhold.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Kjempe opplevelse. Show, middag, fasiliteter! Barna koste seg masse. Foreldrene hadde det helt topp. Opplevelse å komme hit. Kan virkelig anbefales. Dette vil jeg gjerne gjøre igjen. Veldig god service, og god innlevelse av alle som jobber her.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 715anital
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser