Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
233238 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Atter en tur til abra, og atter en fantastisk opplevelse.
Med unntak av strømlinjene i det fjerne og et ikea-skilt i horisonten, så er man i en helt egen verden der ingenting annet betyr noe. Med tanke på dagens situasjon, så var sjørøverfrokosten løst på en fantastisk måte, og var om ikke annet bedre nå enn tidligere.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LarViking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Store og små storkoste seg i Abra havn. Dette er virkelig noe å anbefale. Store og fine leiligheter med pirat tema som var rene og fine. Om det var noe å trekke for så var det at en av rettene i middagsbuffeten(som bestod av 4 retter) ikke var spesielt god. Dette gjorde at verdien av middagen ikke stod til toppkarakter. Totalinntrykket av oppholdet står allikevel til toppkarakter :)

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Zulusilver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss. Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger.

På mat og drikkesiden ønsker vi også å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hva det var som var galt med maten. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Abrahavn levere fra morgen til kveld, fra vaktmester til Langemann. Flotte sjørøverkåker som er perfekte for familer, og bildene lyver ikke. Sjørøver frukosten var høydepunktet, lillemann var veldig bekymret på kvelden. Han var ikke særlig fornøyd med at Skalken skulle muligens lage frukost til han, for han hadde hørt om rottehale suppe . Vekking med pirater og kanoner, kjempe stas. Alle leverte for oss voksne og barn, fra innsjekk hos resepsjonen til utsjekk så hadde barna fokus. Hus og leiligheter var veldig rene og veldig funksjonelle, godt utrustet for å kunne lage mat i kåken. Eg hadde en 6 timers kjøretur hjem etter gutteturen vår (pappa og lillemann 3,5 år) , og han klarte ikke å snakke om noe annet en abrahavn hele veien hjem. Dette var midt i korona, og dette ble det opplyst av betjening og underholdere hele tiden,veldig bra gjennomført selv med noen restriksjoner. Vi kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, royk184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Hyggelig å høre at dere fikk med dere en skikkelig sjørøverfrokost! Vi håper både dødningshodevaflene og rottesuppen smakte fortreffelig!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Flott opplevelse nok en gang Klarer ikke å slutte å begeistre oss over hvor gjennomført dette stedet er med alle detaljene.
Savnet likvel båtturen på sjørøverfrokosten, det var et lite minus.
Litt dårlig ventilasjon på badet (4.1)

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Kristiants
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Barnehagen hadde planleggingsdager i september, og vi hadde derfor valgt å bruke de to dagene i Dyreparken. Men det var en heller skuffende greie. SÅ lite som var åpent! Kardemommeby, Hakkebakkeskogen, attraksjoner; ingenting var åpent! Dette må komme tydeligere frem før man booker et to-dagers opphold. Kl. 13 var det en presentasjon i Dyreparken. Hva med å holde Kardemommeby, Hakkebakkeskogen mm åpent en liten stund i det minste? Vi skulle egentlig være i parken to dager, men dro etter første dagen.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, sarakG7506UP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding om deres besøk i Dyreparken . Det er leit å høre at det ikke levde helt opp til forventningene.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer utifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser