Elisabeth N
4,0 av 5 boblerAnmeldt 18. sep. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. nov. 2020
Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer og mindre som er åpent i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

• Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

I forkant av vårt besøk mottok vi en Mail fra dere angående aktivitet i abra havn under vårt opphold. I denne mailen ble det bla. Informert om sjørøveraktivitet, og at dette kun gjaldt helg. Men det ble opplyst at kroa i abra havn var åpen. Dette viste seg å være feil. Litt problematisk når man belager seg på å få kjøpt mat etter endt opphold i parken, og ikke har med seg mat til frokost dagen etterpå. Bør bli bedre informasjon på hvilke tjenester/fasiliteter som er tilgjengelig/ikke tilgjengelig.

Takk, trineh597
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Det var veldig fint at dere mottok e-post fra oss angående aktivitetsnivået, men vi beklager da at denne ikke var klar nok. Det burde da også ha vært opplyst om begrenset åpningstid på sjørøverkroa Den Sorte Mann i ukedager når vi går over til lavsesong.

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Det var første gang for oss i Dyreparken og i Abra Havn. En halvtime etter ankomst på fredag kveld gikk vår lille «piratkopi» allerede planken på sjørøverskolen, og sovnet fornøyd en time senere med sverdet under puta og hatten på gullkrok ved senga. Fra vår sjørøverkåk (for 3 pers) hadde vi parkettutsyn neste morgen i det pirater og kanoner fyrte løs fra Den Sorte Dame inne bukten. Et mektig syn!:-) Frokost med ubehøvla sjørøvere var både godt og underholdende, og det var hyggelig å rusle rundt i byen og se fine, gjennomførte detaljer (kumlokk, klær til tørk, smug, rotter, dødningeskaller...) mens vi fulgte sjørøverkartet og ble kjent. Visst var kiosker stengt og forestillinger over for sesongen -men det var deilig med armslag så det gikk an å fekte rundt seg med sverdet uten å treffe noen. Vi sov godt i vår kåk og hadde alt vi trengte - takk for en fin opplevelse! Hiv O hoi, på gjensyn!

Takk, hildechristiewright
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Anmeldt 14. september 2020

Nærheten til dyreparken er en viktig del av opplevelsen, stedet er godt tilrettelagt for barn. Var der også for noen år siden, og den nye gangveien bort til dyreparken var en forbedring. For gjenkjøp er det kanskje viktig å finne på noe nytt?

Takk, 367runes

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett kjempe koselig opphold i Abra havn med våre to små. Selv uten veldig stort kjennskap til Kaptein Sabeltanns verden var det spennende og kjekt med mini sjørøver-show om morgenen. Godt med kort vei til parken og koselige hus. Ettersom de små legger seg tidlig var det herlig å ha en leilighet med separat soverom og stue, slik at en kunne ha litt kveld etter barna var i seng. Vi overnatter gjerne igjen!

Takk, KristineSandsmark

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Her kommer vi garantert tilbake! Ungene storkoste seg og det gjorde vi voksne og. Eneste minuset er at det manglet komfyr, skulle ønske det var komfyr tilgjengelig så vi kunne ha lagd mer mat selv. :-)

Takk, Kyllingstadfruen

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.