Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tine L
Anmeldelse av Abra Havn
3,0 av 5 boblerAnmeldt 18. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. nov. 2020
Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Det er som du skriver ikke sengehest på underkøyer, men det er mulig å ta kontakt med resepsjonen om alternativ løsning her.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 892
kr 2 786
  • Booking.com
    kr 2 871
  • Expedia.com
    kr 2 871
  • Hotels.com
    kr 2 871
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 885
kr 1 462
  • Expedia.com
    kr 1 885
  • Hotels.com
    kr 1 885
  • eDreams
    kr 1 462
0.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 182
  • Expedia.com
    kr 2 182
  • StayForLong
    kr 2 123
  • Hotels.com
    kr 2 182
1.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 945
kr 1 718
  • Strawberry Hotels
    kr 1 945
  • Expedia.com
    kr 1 712
  • Hotels.com
    kr 1 712
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 619
kr 1 474
  • Strawberry Hotels
    kr 1 585
  • Expedia.com
    kr 1 474
  • Hotels.com
    kr 1 474
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 482
kr 1 343
  • Expedia.com
    kr 1 482
  • Hotels.com
    kr 1 482
  • StayForLong
10.4 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 368
  • Agoda.com
    kr 1 368
  • Vio.com
    kr 1 368
  • eDreams
    kr 1 368
8.9 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 443
  • Expedia.com
    kr 1 514
  • Agoda.com
    kr 1 276
  • Hotels.com
    kr 1 514
10.5 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 150
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 150
  • Agoda.com
    kr 1 150
  • Vio.com
    kr 1 148
4.0 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Møterom med utstyr
kr 1 199
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 199
  • eDreams
    kr 1 199
  • Priceline
10.6 km fra Abra Havn
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (1 504)
Filtrer anmeldelser
1 512 resultater
Vurdering fra reisende
1 052
322
96
33
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 052
322
96
33
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
634639 av 1 512 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med størrelsen på leiligheten. Vi var 3 voksne og 1 barn. Da var det veldig greit med 3 roms. 2 soverom, bad og stue med kjøkken. Plasseringen på leiligheten var veldig bra!
Vi manglet barnestol, men fikk det dagen etter. Vi syns det var litt dårlig at vi ikke hadde fått beskjed om at resepsjonen stengte kl.16, og at det ikke var mulig å bestille mat som vi kunne få tilsendt. Vi kunne bestille å hente mat på dyreparken hotellet.

Ellers syns jeg det er dumt at det ikke er plastikkservice til barna.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 310elisabethn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer og mindre som er åpent i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

I forkant av vårt besøk mottok vi en Mail fra dere angående aktivitet i abra havn under vårt opphold. I denne mailen ble det bla. Informert om sjørøveraktivitet, og at dette kun gjaldt helg. Men det ble opplyst at kroa i abra havn var åpen. Dette viste seg å være feil. Litt problematisk når man belager seg på å få kjøpt mat etter endt opphold i parken, og ikke har med seg mat til frokost dagen etterpå. Bør bli bedre informasjon på hvilke tjenester/fasiliteter som er tilgjengelig/ikke tilgjengelig.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trineh597
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Det var veldig fint at dere mottok e-post fra oss angående aktivitetsnivået, men vi beklager da at denne ikke var klar nok. Det burde da også ha vært opplyst om begrenset åpningstid på sjørøverkroa Den Sorte Mann i ukedager når vi går over til lavsesong.

Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Det var første gang for oss i Dyreparken og i Abra Havn. En halvtime etter ankomst på fredag kveld gikk vår lille «piratkopi» allerede planken på sjørøverskolen, og sovnet fornøyd en time senere med sverdet under puta og hatten på gullkrok ved senga. Fra vår sjørøverkåk (for 3 pers) hadde vi parkettutsyn neste morgen i det pirater og kanoner fyrte løs fra Den Sorte Dame inne bukten. Et mektig syn!:-) Frokost med ubehøvla sjørøvere var både godt og underholdende, og det var hyggelig å rusle rundt i byen og se fine, gjennomførte detaljer (kumlokk, klær til tørk, smug, rotter, dødningeskaller...) mens vi fulgte sjørøverkartet og ble kjent. Visst var kiosker stengt og forestillinger over for sesongen -men det var deilig med armslag så det gikk an å fekte rundt seg med sverdet uten å treffe noen. Vi sov godt i vår kåk og hadde alt vi trengte - takk for en fin opplevelse! Hiv O hoi, på gjensyn!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hildechristiewright
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020

Nærheten til dyreparken er en viktig del av opplevelsen, stedet er godt tilrettelagt for barn. Var der også for noen år siden, og den nye gangveien bort til dyreparken var en forbedring. For gjenkjøp er det kanskje viktig å finne på noe nytt?

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 367runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett kjempe koselig opphold i Abra havn med våre to små. Selv uten veldig stort kjennskap til Kaptein Sabeltanns verden var det spennende og kjekt med mini sjørøver-show om morgenen. Godt med kort vei til parken og koselige hus. Ettersom de små legger seg tidlig var det herlig å ha en leilighet med separat soverom og stue, slik at en kunne ha litt kveld etter barna var i seng. Vi overnatter gjerne igjen!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KristineSandsmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser