Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
223228 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Reiste 2 voksne med 3 barn (9, 7 og 2 år). Helt fantastisk plass, magisk for liten og stor. Gjennomført tema, god stemning, engasjerte og imøtekommende pirater og andre ansatte. God pizza levert på døra. Frokost med sjørøverne var helt topp! Anbefales varmt.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 711hildeu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2020

Vi hadde en fantastisk helg i Abra Havn. Moro for både store og små og bo så tett på aktivitetene. Vekking på morgenen av skuta til Kaptein Sabeltann med sang og musikk. Leiligheten var ren og pen, og den fungerte perfekt for alle 6 personene i reisefølget. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, lbvinge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss her på Tripadvisor

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde det så fint på Abra havn. Rent og fint i boligene og utenfor. Mye kjekt å se for store og små. Veldig spennende at skuta kom innom på morningen men de kunne kanskje spilt en sang t før vi dro og hatt musikken på på vei tilbake. Genialt å kunne bestille mat via app og få det levert på døra.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kazache
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Ren og pen leilighet. Passet greit til 2 voksne og 2 barn.
- var køyesengen. Vanskelig å komme seg opp på stigen og opp/ned. og veldig kort sengehest på den øverste sengen. Var redd for at 4 åringen skulle dette ned om natten. (Som var veldig høyt)
Ingen sengehest nede, derav datt barn på 4år ut om natten. Langt ned fra senga og gulvet så datt faktisk hardt ut. Burde absolutt vært mulighet til en sengehest her også. Ville nok ikke lagt mindre unger i de sengene
Dobbeltsengen var topp !
Ellers okei opphold, men INGEN aktiviteter som skjedde i abra havn denne perioden. (14-18 september) Rutsjebanen i dødningshodet var heller ikke åpent ennå det sto det skulle være.

Håper på litt bedre opplevelse på ting og tang neste gang. ☺️

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tine200690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!


Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Det er som du skriver ikke sengehest på underkøyer, men det er mulig å ta kontakt med resepsjonen om alternativ løsning her.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med størrelsen på leiligheten. Vi var 3 voksne og 1 barn. Da var det veldig greit med 3 roms. 2 soverom, bad og stue med kjøkken. Plasseringen på leiligheten var veldig bra!
Vi manglet barnestol, men fikk det dagen etter. Vi syns det var litt dårlig at vi ikke hadde fått beskjed om at resepsjonen stengte kl.16, og at det ikke var mulig å bestille mat som vi kunne få tilsendt. Vi kunne bestille å hente mat på dyreparken hotellet.

Ellers syns jeg det er dumt at det ikke er plastikkservice til barna.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 310elisabethn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

I Dyreparken har vi mange forskjellige pris- og aktivitetsnivåer, som varierer ut ifra om det er ukedag, helg eller ferie, hvor det da er mindre som skjer og mindre som er åpent i Dyreparken og Abra Havn i ukedager. Vi prøver å informere så godt som mulig om dette, slik at man kommer med rette forventninger. Derfor har det vært oppdatert i vår Aktivitetskalender med hva som er åpent og våre åpningstider. Aktivitetsnivået er da også gjenspeilet i prisene på ukedager.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser