To venninner med tilsammen tre barn på 5, 6 og 8 år, leide sjørøverkåk i Abra Havn og tok 2 dager i Dyreparken. Abra Havn er utrolig gjennomført, et kjempekult sted for store og små, og hver morgen kl 8 kommer den Sorte dame kjørende i høy fart inn i bukta med syngende og dansende pirater om bord. Utrolig stilig! Ekstra imponerende da det er en dybde på 2 meter i bukta og Den sorte dame går 1,80 m ned i vannet! Litt skuffende enkelte steder i Dyreparken som var stengt da vi var der; Kaptein Sabeltanns verden og Hakkebakkeskogen bl.a. Sjørøverkåken var dødskul med køyeseng og hengekøye. Litt minus for manglende kjøkkenbenkeplass og en kokeplate som brukte uendelig lang tid på å koke opp litt vann. Det er altså et veldig enkelt kjøkken der (inkl kjøleskap), men det er ikke lagt opp til at man skal kunne tilberede særlig med mat.
Vi savnet også flere utplasseringer av antibac både i Abra Havn og Dyreparken, det kunne gå langt mellom punktene. Alt i alt, helt sjef, anbefales på det varmeste til store og små. Vi kommer tilbake!