Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
215220 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Voksne og barn har storkost seg på skumle dager i Abra havn og i Dyreparken. Så utrolig mye morsomt som skjedde her denne høstferien! Veldig hyggelig betjening. Vi bodde i kåken til “Birk“ hvor vi hadde god plass til familien på fem. Litt få TV-kanaler, men det er ikke så veldig viktig.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lindaspiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere
under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var så heldige å bo i Abra havn under skumle dager i dyreparken, så var jo mye som skjedde på formiddagen, kjempe gøy/skummelt.

Abra havn er uansett et flott sted å besøke, god kvalitet på hyttene, det som trakk ned var at det manglet litt lyspærer (gav beskjed om ved avreise) og det burde vært stort laken på dobbelt seng, 2 enkelt laken sklir fra hverandre og du havner under laken og rett på madrassen.
Men et rent og ryddig sted.

Kjempe populært med frokost sammen med sjørøverne, så stas for 5 åringen å kunne se på show mens vi spiser frokost. Gøy å få på skattejakt med langemann etterpå.
På kvelden var det sjørøverskole, mange morsomme oppgaver der. Og med premie etter endt økt.

Ved ankomst får barna utlevert et skattekort og oppgaver som måtte løses. Dette ble gjort med spenning og iver. Premie vanket når oppgavene var utført.

Alt i alt et flott opphold.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, familyfirst10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Dine tilbakemeldinger om lyspærer og laken er videresendt til hotellsjefen i Abra Havn.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Konseptet er gjennomført, og alle man møter går ordentlig inn i jobben sin og hever opplevelsen det lille ekstra for både barn og voksne. Korona-tiltak gjorde opplevelsen inne i Abra Havn litt kjipere, som forventet. Ikke like hyggelig å gå rundt på land som å seile ut med Den sorte dame etter sjørøverfrokost. Kanskje dere burde vurdere ikke ta betalt fra spebarn nå?.. For å betale for baby som kun spiser morsmelk, når det ikke var skutetur lenger, skuffet. Ble også tungvint med påmelding på kveldstid for vår del når man måtte møte kl 18. Hadde vært fint å kunne melde seg på på morgenen (før man drar til Dyreparken) eller per telefon, i og med at ettermiddagene våre gikk på badeland. Og uten sjørøver opplevelsen på kveldstid, forsvant litt av poenget med å bo i Abra Havn.
Vi kommer tilbake når man kan være ekte sjørøvere igjen!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Astrid K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Vi beklager at underholdningen i år ikke falt i smak. Vi skulle så klart ønske at vi kunne gjennomført vekking og sjørøverkveld slik som alle andre år, men grunnet Covid-19 så har ikke dette vært mulig for oss å gjennomføre. Vi har vært veldig heldige i år med tanke på situasjonen og vi er veldig stolte av opplegget vi har klart å legge for 2020 i henhold til smittevernreglene.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Flott leilighet med alt vi trengte tilgjengelig. nydelig sted med mulighet for lek og morro
Savnet informasjon om hva som skjer i byen, tidspunkt osv.
Veldig gøy å bli våknet av sjørøvere på den sorte dame.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kristinhE2133UD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hiv o hoi!

Takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

På våre nettsider har vi en egen aktivitetskalender som viser nøyaktig hva som skjer i Dyreparken, Badelandet og også Abra Havn på ønsket dato.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk opphold i Abra havn. Hotellrom m kjøleskap, vannkoker og mikrobølgeovn. Stoler på yttersiden når det er fint vær. Og så forseggjort i Havna Den Sorte dame kom inn kl 8 og vekket oss med sang og dans. Jeg bøyer meg i støvet! Svært imponert over hvor langt dere strekker dere for at vi skal få en god opplevelse. Barnebarnet var også veldig fornøyd, selv om vi ikke skjønte at hengekøya kunne brukes, for oppholdet var over. Vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 744anitai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"

På gjensyn!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser