Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
211216 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Vi er fornøyde med oppholdet vårt i Abra havn, små og store har kost seg. Mye som skjer og noe for alle. Smilende ansatte og god service. Eneste var skitten dusj og noe søppel under stol/sofa i stue- noe som trekker ned på scoren, spesielt siden dere skriver at dere tar vask og desinfisering grundig pga smittevern. Dette ble også gitt beskjed om i resepsjonen.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, V7211SIcarolineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.


Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette og for å hindre at noe lignende skal skje i en tid hvor vi har ekstra stort fokus på ekstra godt renhold.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020

Spennende by for barna. En magisk sjørøververden for de minste. Fine små leiligheter med alt man trenger. Gode senger, TV på rommet, kjøleskap, mikro og kokeplate. Mange fine aktiviteter for barna. Badelandet var fint, men fellesgarderober gjorde det hele litt kaotisk. Dyreparken var flott som alltid.

Eneste minuset i Abra Havn var at leiligheten ikke var klar før nesten en halvtime etter at vi skulle sjekket inn. Noen lyspærer virket ikke, og en sengeplanke var knekt i overkøya. Vi trivdes godt på tross av dette.

Romtips: 2. Etasje vendt mot havna har best utsikt.
Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Vi beklager at leiligheten ikke var klar fra kl 15:00 og også at det var problemer med lyspærer og en av sengene.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Hotellet er rent og fint, men på skumle dager var det skuffende at attraksjoner sluttet nøyaktig kl.17, de tok ingen hensyn på barna som hadde ventet i køen lenge, ingen hadde sagt heller at vi ikke skulle rekke å komme oss inni før kl.17 etter at vi hadde ventet 35 min i køen. De burde ha betalt ekstra til ansatte denne dagen i hvert fall en time ekstra. Barna grein som bare det og resten av kvelden ble helt ødelagt.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gugonezs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Dine innspill om Skumle dager er videresendt til ansvarlig for Dyreparken.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020

Vi bodde i en leilighet rett ved bryggen og fikk med oss hele morgenshowet da den Sorte Dame kom seilende inn kl 08.00 om morning med skuespill, dans og sand. En kjempefin opplevelse for store og små, som gjerne vil gjentas.

Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, CarinaChanel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Voksne og barn har storkost seg på skumle dager i Abra havn og i Dyreparken. Så utrolig mye morsomt som skjedde her denne høstferien! Veldig hyggelig betjening. Vi bodde i kåken til “Birk“ hvor vi hadde god plass til familien på fem. Litt få TV-kanaler, men det er ikke så veldig viktig.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lindaspiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere
under oppholdet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser