Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
797
219
54
17
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
208213 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Vi bodde i leilighet i Abra Havn, vi var 5 stk. Leiligheten er lite, men vi hadde akkurat nok plass. Vi hadde de fasiliteter som vi trengte! Bare å bo i Abra havn var en en fantastisk opplevelse for liten og stor! Det var sjørøvere og sang til stor fornøyelse for alle hver morgen! Sjøroverfrokost kan virkelig anbefales, kjempe god mat og artig underholdning. Servicen var upåklagelig! Vi klarte å glemme igjen noe tøy på badeland før avreise, dette ble ordnet opp i og er nå på vei i posten til oss! Dyreparken, Kardemommeby og Abra Havn var en opplevelse vi sent kommer til å glemme! Vi gleder oss allerede til neste tur!

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Q4308EIkristinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2020

Veldig gøy for både store og små. Kanskje litt i skumleste laget for minstemann på 8 år. :-)
Gode senger og fine leiligheter, men litt skuffende dårlig TV-signal.
Vi endre opp med å streame fra telefonen isteden - det ga bedre bilde.
Burde kanskje oppgradere dette...

Skuespillere og ansatte laget god stemning fra ankomst til avreise...

Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Synnove82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn1

Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Dine innspill om tv og tv-signal er videresendt til hotellsjefen i Abra Havn.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Både store og små er veldig godt fornøyd med overnatting i Abra havn! Vi var godt fornøyd med opplegget, sjørøverne, aktivitetene og maten. Det var ekstra gøy å bli vekket av den sorte dame. Og vi bodde rett med Valdemar sitt forliste skip, det var veldig gøy!

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 67heleneu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss. Vi ønsker å være et sted der voksne og barn skal få leke i et ekte sjørøverunivers - og komme som landkrabber og dra som sjørøvere!

"Ja hvis jeg kunne seile til verdens beste sted. Da dro jeg hit til Abra Havn, for å slå meg ned"

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Vi er fornøyde med oppholdet vårt i Abra havn, små og store har kost seg. Mye som skjer og noe for alle. Smilende ansatte og god service. Eneste var skitten dusj og noe søppel under stol/sofa i stue- noe som trekker ned på scoren, spesielt siden dere skriver at dere tar vask og desinfisering grundig pga smittevern. Dette ble også gitt beskjed om i resepsjonen.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, V7211SIcarolineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.


Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette og for å hindre at noe lignende skal skje i en tid hvor vi har ekstra stort fokus på ekstra godt renhold.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2020

Spennende by for barna. En magisk sjørøververden for de minste. Fine små leiligheter med alt man trenger. Gode senger, TV på rommet, kjøleskap, mikro og kokeplate. Mange fine aktiviteter for barna. Badelandet var fint, men fellesgarderober gjorde det hele litt kaotisk. Dyreparken var flott som alltid.

Eneste minuset i Abra Havn var at leiligheten ikke var klar før nesten en halvtime etter at vi skulle sjekket inn. Noen lyspærer virket ikke, og en sengeplanke var knekt i overkøya. Vi trivdes godt på tross av dette.

Romtips: 2. Etasje vendt mot havna har best utsikt.
Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Vi beklager at leiligheten ikke var klar fra kl 15:00 og også at det var problemer med lyspærer og en av sengene.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser