Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 206)
Filtrer anmeldelser
1 208 resultater
Vurdering fra reisende
872
244
63
23
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
872
244
63
23
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
195200 av 1 208 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Gode leiligheter med god standard. Godt lydisolert, men ved varmt vær virker det som ventilasjonen ikke fungerer optimalt. Nok av muligheter for utlufting uansett. Nydelig setting og ‘by’ å bo i for små sjørøvere. Det må være muligheter for å oppdatere ‘Skattejakten’ da ‘Saragossa’ var stengt grunnet Covid-19.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 405mortenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2021

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad! . Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021

Leiligheten - 2 roms sjørøverkåk, var helt ok. Vi koste oss alle 4. Opplevelsen var fin. Ungene har vært her før og for oss var det primært overnattingssted. Fint at de kan levere pizza på døren til leilighetene.

De som jobber dere er hyggelige, showene fine og masse fine områder for barn å leke. Det føles trygt selv om det er vann på alle kanter.

Grei gangvei inn til dyreparken og badelandet.

Spiste frokost 2 dager i restauranten. God mat og hyggelig betjening her også.

Det jeg kan ha å utsette på oppholdet var at ikke det var redd opp i alle 4 senger når vi kom. Jeg er ikke interessert i slite med å legge på laken i en overkøye når jeg er på ferie og betaler ganske mange penger for å bo. Synes også det er uhygenisk at laken ikke ligger på. Unger krabber fort opp i en overkøye når de har sjansen og da vil madrassen ikke være ren. Håndklene vi hadde vare ganske utvaskede og kunne med fordel ha fått en oppgradering. Manglet også litt på glass og servise.

Barna koste seg veldig, og de la nok ikke merke til ting vi voksne la merke til.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, KristinF808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2021

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss.

Når det gjelder oppredning, så rer vi opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer/sovesofa. Dette slik at våre gjester selv kan velge om de vil bruke overkøy eller sovesofaen i stuen.

Dine innspill om at utslitte håndklær sendes videre til ansvarlig for renhold.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse for 3-åringen som fikk servert bursdagssang på rommet og fikk løpe fritt rundt i sjørøverbyen som kjennes utrolig trygg og varm. Piratene som gikk rundt i gaten var oppmerksomme og inviterte til både samtaler og sverdkamp med 3-åringen. Vi fikk langt mer enn forventet, med show i Abra Havn på kvelden, skattekart og besøk av Den Sorte Dame flere ganger. De ansatte var utrolig rause mot barna og fikk dem til å føle seg sett og verdsatt. Vår sønn endte opp som en ekte sjørøver og lever fremdeles i en fantasiverden av pirater og skjulte skatter.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Julie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2021

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Vi håper å kunne ønske dere og vår nye med-sjørøver hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Alt er rent og ryddig. En skikkelig kul opplevelse. Gøy med pirater om morgen og kveld. En sikkelig autentisk piratby. Ungene elsker det, og foreldrene kan slappe av. Det eneste som kunne toppet opplevelsen var å kunne kjøre skuta fra Abra Havn og inn i Dyreparken.

Romtips: Der var lettere å finne parkering på baksiden av Abra Havn enn ved resepsjonen. Vi kjørte forbi store og fulle parkeringer mot baksiden.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Resort05899437432
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2021

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Alle som jobbet der var utrolig hyggelige og imøtekommende. Show hver kveld kl 19.30 for barna i Abra Havn var gratis. Og skattejakten på hotellområdet var veldig populær også blant de eldre barna.
Buffeten til middag og frokost hadde god kvalitet.
Vi fikk til PG med sett EM finalen

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 286elsah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2021

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Sjørøverhilsen fra Abra Havn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser