Hadde 2 dagers pass og lå i Abra Havn. Jeg må si jeg er glad for at barna ikke ville ta noe annet enn tømerrenna. Det var lange køer overalt, selv om fellesferien var ferdig. Vi hadde første måltid på pizzarestauranten i Sabeltanns Land. Vi måtte vente ca en time på maten, selv om det ikke var så mange gjester. Pizzaen var god, men overpriset. Da vi kom i leiligheten i Abra Havn virket den grei, men veldig mørk (alt innvendig var i mørke brunt).
Vi valgte å gå på buffeten i restauranten der. Rett over 1000kr for 2 voksne og 2 barn. Det var ikke mange rettene, men de vi smakte var gode. Desserten var skuffende. Det var gele og panna cotta i glass på babymat størrelse, som igjen var 1/4 fylt. Det var kun sorbet kuleis (den andre var tom). Sammenlignet med buffeten på Color Line som er nærmeste sammenligning (monopol på priser og mattilbud) var det langt fra verdt den stive prisen.
Da vi skulle legge oss fant vi ut at toalettet i leiligheten ikke tok skikkelig unna. Men mtp tidspunktet orket vi ikke klage. Kona og minsten lå i dobbelsenga, eldstemann lå i køysenga på det andre tommet, og jeg lå på sovesofaen. Det skulle jeg aldri gjort..... Sentralventilasjonen var så høylytt at den kunne sammenlignes med en kjøkkenventilator på laveste nivå. Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg våknet under natta.
2. dagen hadde vi bestilt frokostposer. Disse bestod av rundstykker, smør, ost, og blåbær (!!!!??) syltetøy, samt juice. Rundstykkene var så tørre at de vokste i munnen. Vi spiste bare ett hver.
Så så vi frem mot å kunne få gå inn i parken 1 time tidligere. Det var en skuffelse. Nesten ingenting var åpent (inkl alle plasser med dyr der det var dører inn) Vel, vi så oss om etter en plass å spise siden vi ikke hadde blitt mette av frokosten. Men det var forgjeves, for ingen spisesteder åpnet før kl 11.
Denne turen ble utført under Covid 19 tiltak, så begge voksne følte i tillegg på en ekstremt upersonlig opplevelse i parken. Jeg tør ikke engang tenke på hvordan køene hadde vært under vanlige forhold