Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2022
Hiv o hoi!
Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger.
Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og ønsker små og store landkrabber velkommen tilbake til oss.
Sjørøverhilsen fra Abra Havn
Vi fikk flott leilighet i 2.etasje som vi håpet på, OG vi fikk være med på tokt etter sjørøverfrokost igjen, helt topp! Helt med været var vi også. Litt slitte leiligheter trekker noe ned men alt i alt et topp opphold! Vi kommer igjen neste år!!
Spør Merethe H om Abra Havn
Takk, Merethe H
Hiv o hoi!
Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!
Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake". På gjensyn!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dyreparken leverer godt med Abra havn. Her var det flott uteområde, pen, ren og koselig leilighet. Dette var et fint sted for å overnatte. Veldig gjennomført tema opplegg. Du kan bli med på det du har lyst til. Kjem garantert tilbake.
Spør norunnhelenh om Abra Havn
Takk, norunnhelenh
Hiv o hoi!
Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
For et flott sted! Både ungene og oss voksne koste oss! Mye spennende å se og utforske og morro med sjørøvere og den sorte dame som seilte inn i bukta. Nydelig buffet middag og vi fikk også glutenfri pizza med vegansk ost på. Flotte leiligheter som var godt utrustet for å tilberede medbrakt mat.
Spør Jet735445 om Abra Havn
Takk, Jet735445
Hiv o hoi!
Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk plass med god service! Mye god underholdning med vekking om morgenen av sjørøverskipet, sjørøverskole og ikke minst den flotte sjørøverfrokosten! Vi anbefaler dette til alle vi kjenner og kommer gjerne igjen:-)
Spør 644vigdisl om Abra Havn
Takk, 644vigdisl
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022
Hiv o hoi fra verdens sjørøverhovedstad, Abra Havn!
Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.
Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Superfint tilrettelagt. Vi var 4 voksne og 3 små som bodde i Abra Havn, Kaptein sabeltann suiten. Super service, gjennomført stil og moro for barna. Bra mat både til frokost og middags buffet. Vi er kjempefornøyde. Anbefales👍
Spør R6168VQkristinb om Abra Havn
Takk, R6168VQkristinb
J N, Gjestetjenester/resepsjon på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022
Så flott å høre! Ønsker dere en super sommer videre! Hiv o'hoi!