Vi overnattet i Abra Havn for 3. gang, og stedet er helt fantastisk. Men jeg synes "produktet" har tapt seg, i form at man får mindre for pengene, og alt er tillegg og koster stadig mer. Aktivitetene i Abra Havn med sjørøverne synes jeg har vært mye bedre før, ettersom de engasjerte barna i sjørøverjakt og andre leker. Nå blir barna passive tilskuere til skuespill. Det er det nok av i parken. Det stod også på folderen vi fikk at kl. 18.00 måtte vi holde utkikk etter sjørøverne, og at de kom til å vise frem sine gjemmesteder. Dette så vi lite til, og ungene ble selvsagt skuffet, når sjørøverne stod å snakket med barna. Mine er sjenerte og tørr ikke dette.
Maten i Den Sorte Kro var kjempe god, og det var godt utvalg, men det var fullt kaos. De ansatte visste ikke hva de skulle gjøre og det var ikke klart til servering når buffeten startet.
Under frokosten gikk masse tomt, og vi måtte gjentatte ganger be om å få ting. Til de prisene dere har, forventer jeg langt mer.
I Saras kiosk burde det være en som lager kaffe, og en som betjener, ettersom vi måtte vente 15 min. på å betale noen is, fordi det var så mange som ventet på kaffe.
I tillegg vil jeg fremheve at overkøya ikke kan brukes, ettersom madrassen er for høy, så sengehesten ville ikke stoppet et barn som evt. holdt på å dette ut. Jeg måtte derfor sove på sofaen. Ingen av sengelampene fungerte heller.
Jeg vil avslutte med at de som jobber i resepsjonen var kjempehyggelige og hjelpsomme, rommene var rene og vaskepersonellet var blide og engasjerte!