Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
207212 av 1 380 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

tipp topp, fint å rent i leiligheten når vi ankom. Stilig innredet og alltid noe å finne på for både store og små. Ekstra kult med oppgavene man skal løse sammen, som man får ved innsjekk.
Kommer garantert tilbake :D

Takk, 552lenet
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Abra Havn er virkelig en fantastisk opplevelse. Ungene storkoste seg fra start til slutt!
Å komme så tett på sjørøverne, delta på flaggheising og flaggfiring er noe ungene sent vil glemme. Toppen av det hele er å bli med på sjørøverfrokosten!

Takk, Ole1978

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Hyggelig å høre at dere fikk med dere en skikkelig sjørøverfrokost! Vi håper både dødningshodevaflene og rottesuppen smakte fortreffelig!

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Hiv og Hoi!
Vi har vært i Abrahamn ved en tidligere anledning også, veldig kjekk og fint plass, I år virket plassen inne litt liten, men det gikk fint. Flotte små hus. Kjempe gode senger. Gleder oss til neste gang.

Takk, rich412d

Hiv o hoi!

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på deres opphold i Abra Havn! Veldig fint å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss, og vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"!

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Abra havn leverer. Vel verdt pengene. Det er en unik opplevelse som er morsom for både små og store. Barnevennlig og trygt. Bestill en sjørøverfrokost, da får man er uforglemmelig opplevelse. Vi kommer alltid tilbake.

Takk, heger739

Hiv o hoi!

Gøy å høre at dere anbefaler sjørøverfrokosten vår - den er veldig populær og et godt minne for alle.

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Vi er superfornøyde, herlig service, fin underholdning og masse morsomt og gjøre for store og små.
Vekkingen var gull, skattejakt og leking.
Trygge og fine gater, god mat og fine rom.
Anbefaler Abra Havn

Takk, Olaussen

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere superfornøyde. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.