Anna
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2022via mobile enheter
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2022
Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold. Vi håper at dere tok kontakt med resepsjonen om dette, slik at dette kunne bli utbedret.

0.4 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Vår opplevelse av å bo i Abra Havn var veldig bra. Leiligheten var ren, personalet var utrolig blide og serviceinnstilte. Stedet var magisk og med stadige besøk av den sorte dame og pirater. Det gav minnerike opplevelser for både små og store. Vi savnet en stekeovn i leiligheten og prisene på mat var høye. Piratfrokost med tokt var også en flott opplevelse. Vi kommer gjerne igjen!

Takk, eileenr989
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Vi sier som Kongen på Havet; "Du kommer alltid tilbake"!

Anmeldt 20. juli 2022

Abra havn er en unik opplevelse på barnas premisser. Det er gjennomført stil og tone på hele besøket og barna går rundt med glitrende øyne, piratkostymer og lekesverd under hele oppholdet. Rommene er relativt trange, men tilstrekkelige for familien. Man skal uansett være mest ute her!

Pass på å få med dere når sjørøverne er i Abra Havn (8:00 og 18:00). De tar gjerne en fektekamp med de små

Romtips: Du hører hovedveien godt på soveromsvinduet dersom du har rom mot borgmuren. Uteplassene på 1. etasje har ofte inngang fra gata
Takk, JohannesBrodwall

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Angående størrelsen på sjørøverkåken, så er det mulig å få noe som er større. I Abra Havn har vi alt fra små sjarmerende toroms leiligheter på 25 kvm til mer romslige boenheter som f. eks. Heksa Miriams Hus og Kaptein Sabeltanns suite.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

En flott opplevelse for voksne og barn. Vi hadde en fin helg der, hvor bare det å overnatte et sted ble i seg selv en attraksjon. Rent, pent og ryddig. Et lite trekk at beboerne som bodde der før oss ikke hadde satt på oppvasken og at vi fant igjen en gammel sokk inntil veggen i ene senga. Den burde man ha oppdaget da renholdet og bytte av sengetøy ble gjort før innsjekk.

Ønsker oss sånne madrasser hjemme, lenge siden vi har sovet så godt. Skulle gjerne ha visst hvilke madrasser vi sov på. :-D

Hadde ønsket oss en ekstra pute eller to på rommet, i tillegg var det noen barn som var skuffet over at overkøya ikke var oppredd.

Men herregud, småtteri. - Vi storkoste oss! Morsomt at alle hilser oss ved å si hiv o hoi!

Takk for en flott opplevelse! :-)

Romtips: Husk å registrer parkering ved ankomst.
Takk, Espen K

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt en flott opplevelse.

Veldig gøy at dere likte madrassene våre. De kommer fra Litauen, men dessverre så har vi ikke noe mer informasjon enn det. Den norske importøren gikk konkurs, og det står ikke noe merke på madrassene.

Når det gjelder oppredning, så rer vi opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer/sovesofa. Her må dere da som du skriver, legge på laken selv.

Ekstra pute ville vært mulig å hente i resepsjonen.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Abra Havn leverer service på toppnivå. Utrolig hyggelig og løsningsorientert personale , rene og fine leiligheter, komfortable senger og god stemning tvers igjennom. Anbefaler kaffe og nystekte kanelboller på Saras kiosk om morgenen. Vi kommer gjerne tilbake 😀

Takk, 599johannef

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning! Vi lover å stå i stram "giv-akt" ved neste besøk i verdens sjørøverhovedstad.

Gøy å høre at dere anbefaler kaffen og kanelbollene på Saras kiosk.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Veldig flott opplevelse. Utrolig heldig med sjørøverkåken med fin utsikt til alt. Godt isolert mellom hyttene så man ikke føler man forstyrrer naboen. Godt utstyrt kjøkken. Burde hatt mulighet til å skifte håndklær og hatt kost og brett med langt stativ så man kunne feid av og til. Mye rart på gulvet etterhvert.

Takk, Pia H

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad! Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra sjørøveropphold hos oss.

Det blir foretatt en enkel rengjøring og håndkleskift etter hver andre natt, men det er alltid mulig å hente nye håndklær i resepsjonen. Dessverre har vi ikke kost/brett med langt stativ, men det skal være et lite feiebrett under kjøkkenvasken i leiligheten.