Ivar H
Anmeldelse av Abra Havn
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Enten du bor i ett smug eller har kanalutsikt så får man sjørøver følelsen :-) Vi bodde på ett av...
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. aug. 2022
Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint.

Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

• Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Totalt sett bra opplegg og opphold! Service og mat var veldig bra.
Men, huset var dårlig rengjort ved ankomst, matrester på soverom og flekker på kjøkkenet. Var kun 1 glass men hadde 4 krus tilgjengelig.
Badet luktet urin under hele oppholdet.
Den ene lampen over seng gikk aldri av, måtte skru pære ut for å få av lyset om natta.

Takk, EspenD757
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2022

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad!

Det er veldig leit og beklagelig at renhold denne gangen ikke holdt den standarden vi streber etter å opprettholde. Dette har jeg tatt videre med avdelingslederne for renhold, da det burde vært bedre kvalitetssikring i forkant av deres besøk. Vi håper at dere kontaktet resepsjonen, slik at dette kunne bli utbedret.

Setter stor pris å høre at både mat og service var bra.

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vi er veldig fornøyde med oppholdet. Vi bodde i leilighet ut mot sjøen på Kongens torg og like ved resepsjonen - helt super beliggenhet. Leiligheten var flott. Vi er veldig fornøyd med den. Alle ansatte uten unntak var veldig hjelpsomme og veldig blide og imøtekommende. Vi fikk svar på spørsmål og ble hørt. Alt var bare hyggelig og velorganisert. Vi kommer tilbake og anbefaler til andre å dra. Takk for et flott opphold

Takk, annekirstene
Trine Eriksen, Marketing på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Anmeldt 24. juli 2022

God kundeservice underveis, romslig og fin leilighet, praktisk kjøkken og deilig sofa. Vi sov i Tårnsuiten og hadde god plass til oss 6, til og med på badet! Lettvint å sjekke inn og ut. Spennende område, og enkelt å finne på noe med/for ungene.

Romtips: Har bare vært der og sovet i Tårnsuiten, men den var ihvertfall veldig fin :)
Takk, annemae2018

Hiv o hoi!
Vi takker så mye for din fine anmeldelse av Abra Havn og setter stor pris på å høre at dere har hatt det bra.

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som hadde 4 flotte dager i Abra Havn. Eventyrlig flott opphold som har gitt oss mange fine ferieminner. Det eneste vi har å bemerke er at det som ble servert av glutenfritt brød til frokosten var ekstremt tørt. Vi valgte å ta med eget brød når vi skulle til frokost de resterende dagene 🙂

Takk, 863vegarh

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint. Ditt innspill om det glutenfrie brødet er sendt videre.

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Nesten perfekt opphold! Helt nydelig beliggende leilighet 55/2! Fantastisk show og opplevelse!

Eneste som gjør dette oppholdet nesten perfekt er prisen! Helt sinnsykt å betale 10000,- for dette! For en vanlig småbarnsfamilie er dette vanskelig å få betalt for. Litt dumt at ikke det går å leie vogn/tralle over natten fra abra havn.

Takk, EspenTrondsen
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn.

Vi jobber kontinuerlig med vårt overnattingskonsept og skape unike opplevelser for barn og voksne! I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og i en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell.