Karoline R
4,0 av 5 boblerAnmeldt 12. aug. 2022
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2022
Hiv o hoi!

Vi jobber samtidig kontinuerlig med å kunne tilby et godt produkt i alle ledd, og vil gjerne se hva vi kan gjøre for å øke matopplevelsen / bespisningsopplevelsen hos oss - slik at dette fremstår som attraktivt for våre gjester. Dersom dere har konkrete forslag, ta gjerne kontakt med oss pr. mail.

9.7 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Hva kan man si? Man skal være rimelig kritisk for å ikke la seg imponere over hvor gjennomført denne sjørøverlandsbyen er laget og tilrettelagt. Alt er på barns premisser, og det er lett å se at de blir tatt på alvor. Ingen kjappe løsninger er valgt.

Vi tok 4 netter denne gangen, andre uken i august, som en familie på 4, med to barn på 4 og 6,5 år. Været var strålende, og når den Sorte Dame kommer seilende inn i bukta er det nesten overveldende for både små og store.

Vi bodde i en toroms sjørøverkåk, med balkong. Soverommet er passe stort, med en dobbeltseng og en køyeseng. Badet er bra størrelse.
Veldig lite kjøkken, med null benkeplass, så litt tungvint å lage mat, men helt greit. Vi kjørte til en Kiwi 2 km unna og fikk plass til det meste i et romslig kjøleskap. Frokostpakken som var tilgjengelig var ganske dyr, så vi ordna oss selv og pakka niste til Dyreparken.

En av morgenene var vi på Sjørøverfrokost. Dyrt, men for en opplevelse for alle! Absolutt verdt pengene.

Inkludert i prisen var sjørøvereventyrstund på kvelden, veldig bra gjennomført.

Pizza på kroen på kvelden passet bra for trøtte og slitne barn, vi prøvde ikke buffeten.

Ting koster, men vi la dette som hovedaktivitet for ferien, og med parkbilletter til Dyreparken og badeland alle dager, pluss overnatting og Sjørøverfrokost, betalte vi ca 13-14 000,-. Det var det verdt.

Forbedringspunkter:
-Ingen hyller eller skuffer å legge klær i, man må ‘leve’ ut av kofferten. En del knagger, men lite plass til klær.
-Burde vært svanemerket oppvaskmiddel
-Håndsåpen var Rituals’ dusj og sjamposåpe, en egen mild håndsåpe hadde vært bedre.

Takk, 881linne
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2022

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig glad for å høre at dere har hatt det fint - og at et opphold hos oss er godt investerte gullpenger. Vår suksess for fremtiden er fornøyde gjester.

Gøy å høre at dere likte sjørøverfrokosten vår - den er veldig populær og et godt minne for alle.

Dine forbedringspunkter vil bli sendt videre Abra Havns avdelingsleder.

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Altså jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne ! Vi har hatt tidenes ferie, jeg har hatt den beste ferien på 30 år!!
Alle ansatte i parken fortjener en medalje for hvor smilende, positive, effektive og hjelpsomme de er. Det er sjeldent jeg har opplevd lignende- dette et en stor gjeng hardtarbeidende mennesker som går all in for å gi oss en god opplevelse og det har virkelig vært fantastisk!!!!!!
Herlighet.. jeg føler ikke jeg får skrytt nok, så jeg må bare si en stor TAKK til alle imøtekommende, søte og observante ansatte 🥰

Romtips: Vi var 5 dager i begge parkene, jeg ville anbefalt minst 4 dager for å rekke alt! Og om lommeboka sier det er greit , sov i abra havn !
Takk, janickek2016

Hiv o hoi!

Vi er både ydmyke og kjempetakknemlige for dine tilbakemeldinger til oss - rett og slett: Tusen takk! Vi lover at vi skal strebe etter å levere samme kvalitet - også i fremtiden. Fornøyde gjester er vår aller beste markedsføring.

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Å overnatte i Abra Havn, selv for 2 voksne med 2 ungdommer på 16 og 20 år, var en kjekk opplevelse. Leilighetene har sjarm, og å våkne til lyden av musikk fra sjørøvere og "Den sorte dame" var kjekt. Bare synd at vi hadde soverom ut mot parkeringsplass og ble vekket av anleggsmaskiner m.m kl.06.00. Vi måtte også tømme oppvaskmaskinen når vi kom for å finne rene glass.

Takk, mariannfrostadh

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Når det gjelder oppvaskmaskinen, blir denne satt på av tidligere gjester, og blir ikke ryddet ut av før deres ankomst. Dette da den bruker noen timer på å bli ferdig.

Anmeldt 10. august 2022

Abra Havn er en veldig fin liten by med mye gøy for barna. Halvparten av sengene var ikke oppredd til tross for at rommet kostet over 11.000 for 4 barn og 4 voksene. De kom med sengetøy, men kunne ikke hjelpe oss å re opp selvom det var forhåndsbetalt. Vi måtte stå å vente i over 30 min for å få plass på en helt stappfull frokost, til slutt fikk de plassert oss ute på en terrasse med våte benker og bord.

Vi booket nesten et halvt år i forveien for å få plass, og hadde høye forventninger når det var så dyrt å bo der. Dessverre ble vi skuffet når de var så lite behjelpelige.

De kunne tilby en is til 30,- ved utsjekk som plaster på såret, det var en trist måte å ordne opp på.

1  Takk, 424camillak

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding om deres besøk i hos oss. Det er leit å høre at det ikke levde helt opp til forventningene.

Vi jobber for hele tiden å skape gode gjesteopplevelser hos oss. Dessverre ser jeg ser det er flere ting som du bemerker og som trekker ned din helhetsopplevelse hos oss. Jeg prøver å oppsummere litt på dine tilbakemeldinger under:

Oppredning - det er inkludert sengetøy og håndklær til alle over 3 år som skal overnatte. Vi rer opp i underkøyen(e) og legger klart sengetøy til overkøyer/sovesofa. Dette er informert om på våre nettsider og informasjons-eposter sendt før oppholdet slik at man vet dette i forkant.

Fullt på frokost - sjørøverkroa "Den Sorte Mann" har åpent for servering nå i høysesong fra 07:30-10:00, og i perioder kan det dessverre være fullt her. Spesielt etter "Vekking" er det mange som ønsker å spise frokost, og da kan det bli ventetid på ledig bord.

Anmeldt 10. august 2022

Hiv o'hoi! Fantastisk opplevelse for oss besteforeldre med barnebarn å overnatte i Abra Havn. Vi blir vekket av Den Sorte Dame som kommer seilene inn med salutt og musikk. Sjørøverne har flott show og flaggheising kl 8. Etterpå sørøverfrokost med sjørøverne og deretter tokt med Den Sorte Dame for å finne kista med gullskatten.

Takk, jmoekland

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og åper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.