ChristineSkarp
Dato for oppholdet: september 2022
Abra Havn, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. sep. 2022
Hiv o hoi!

Det er leit å høre at opplevelsen deres denne gangen ikke ble helt som forventet. Vi prøver via flere kanaler å informere om hva som skjer i Dyreparken - da vi har et stort og variert program som er ulikt i ukedager, helger og ferier. Når man bestiller får man opp en indikasjon på aktivitetsnivået og en direktelink til underholdningsprogrammet, som vi også har i bekreftelsen man får når man har bestilt. Den ligger også på nettsiden vår: www.dyreparken.no/aktivitetskalender/

Du skriver ikke noe om hvordan overnattingen i Abra Havn var, men vi håper at dere hadde et bra opphold her.

10.3 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Bodde i to-roms sjørøverkåk. Kåken var grei, skulle hatt mere benkeplass. Vindu over seng slo innover uten noen form for sikring, ikke bra, noen kunne falt ut. Sofaen falt nesten fra hverandre. Ok på renhold. Selve Abra havn er helt fantastisk!!

Romtips: Dra utenom sesong - ingen kø!
Takk, Passenger37233199524
Abra Havn, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2022

Hiv o hoi!

Tusen takk for din tilbakemelding til oss her på TripAdvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Ta gjerne kontakt med oss pr. mail til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken leilighet dere bodde i, så skal vi se på hva vi kan gjøre om sofaen som neste falt fra hverandre. Det setter vi pris på.

Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde en uke i Abra havn og for prisen vi betalte er vi ikke fornøyde. Rommet var skittent, og barnestolen måtte vi selv vaske for tidligere gjester sin møkk. Det var rotter rett utenfor døren. Var ingen mulighet til å regulere temperaturen på leiligheten, så både vi og vår sønn på 9mnd hadde problemer med å sove. Opplevde at servicen i resepsjonen var dårlig. Var dårlig med stikkontakter inne i leiligheten.

Vår mening er at man betaler mer enn det smaker. Frokosten var dyr i forhold til hva man fikk.

Takk, Benedikte L

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i Abra Havn.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Dette har jeg tatt direkte videre til ansvarlig for renhold, som skal gå gjennom rutinene for å hindre at noe slikt kan skje igjen. Vi håper dere tok kontakt med resepsjonen i Abra Havn når dere oppdaget manglene, slik at de hadde mulighet til å utbedre dette.

Anmeldt 20. august 2022

Veldig spennende å bo i Abra Havn, men kjøkkenutstyret var noe begrenset. Kjøleskap defekt og lekkasje i vasken. Anbefaler ikke å lage mat selv, men greit for enkle ting. All personale var utrolig hyggelige! Gøy med vekking av sjørøvere om morgenen og det var mer enn vi hadde forventet. Vi kommer garantert tilbake!

Romtips: Vi hadde rom der Den Sorte Dame fortøyde og det anbefales da hele morgenshowet skjedde der.
Takk, stinmelb

Hiv o hoi!

Vi takker veldig mye for deres tilbakemeldinger - og ønsker små og store velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Vi håper dere tok kontakt med resepsjonen om kjøleskapet og lekkasjen slik at dette kunne utbedres mens dere var dere, eventuelt vi kunne flytte dere til en annen leilighet.

Anmeldt 19. august 2022

Ankom abrahavn på kvelden, kom da til et ganske skittent rom. Mye hår og søppel generelt overalt. Resepsjonen var kjapt på saken og sa det ville komme renholdere dagen etterpå mens vi var i parken - disse kom aldri.
Kjøleskapet var også defekt, så all pålegg ble søppel første morgen.
Husk å ta med oppvasktabletter, jeg tror ingen bruker dette så serviset var svært skittent. Bør vaskes selv før bruk.
Fikk et plaster på såret som gir en stjerne ekstra.
Prisen er ikke verdt dette, neste gang blir det hotell.
Jeg savnet flere kroker/hyller, all bagasje og diverse måtte ligge i stolen i stua eller på gulvet. Renholdere krever også at det ikke skal ligge saker på gulvet.
Vifta i underetasjen var også rett under vårt soverromsvindu, denne vifta sto på full peis begge nettene.

Takk, trydolen

Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i Abra Havn!

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold, og også at dette ikke ble utbedret etter at dere tok kontakt. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold.

Anmeldt 18. august 2022

Vi er veldig fornøyd med oppholdet vårt i Langemann sitt hus i Abra havn. Vi er også veldig fornøyde med at Kaptein Sabeltann sin skute kommer innom Abra havn, man får følelsen av å være i en sjørøver-landsby. Vi koste oss også i Dyreparken, i badelandet og på Sirkus Jesper. Sirkus Jesper hadde en veldig bra forestilling! Togturen gjennom Hakkebakkeskogen 15.08.22 var derimot en gedigen skuffelse. Fra 7. august hadde forestillingen blitt til en veldig forkorta utgave, med få skuespillere (3 stk), og egentlig bare en oppramsing av hva som tidligere hadde skjedd i Hakkebakkeskogen. Vi har sett hele forestillingen tidligere år, med både Klatremus, Mikkel rev, bakemester harepus, pinnsvinet, bestemor skogmus, og bamsens fødselsdag m.m., og trodde vi skulle få se det nå igjen, men den gang ei. Vi var veldig lei oss da vi gikk av det toget denne gangen, og vil nok ikke komme tilbake med det første.

Takk, monikalauvvangr

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint.

Det er leit å lese at dere ikke er fornøyd med Klatremusturen i Hakkebakkeskogen. Klatremustur er som du skriver en kortete tur enn den som går Dyreparkens høyeste sesong, og har med på denne turen er Klatremus, Stabbursmusa og Mikkel Rev. De synger, forteller historier og smaker på pepperkaker.