Nikolas
Oslo
Anmeldelse av Abra Havn
4,0 av 5 boblerAnmeldt 30. mai 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Romtips: Sjørøverkåken ligger innerst i Abra havn, og du slipper da støy fra andre gjester som går rundt i...
Dyreparken Overnatting, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juni 2023
Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn - det gleder våre sjørøverhjerter og vi vet også det frister mange landkrabber til et besøk hos oss.

Oppvaskmaskinene i leilighetene i Abra Havn bruker en del timer på å bli ferdig, og da denne settes på av gjestene som sjekker ut er det ikke sikkert den er ferdig når husøkonomene våre skal vaske leiligheten. Derfor blir det da ikke ryddet ut av før neste opphold.

Når det gjelder oppredning i leiligheten rer vi opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer/sovesofa. Dette står også opplyst på vår nettside - slik at man vet dette i forkant. Det ble satt inn som HMS vedtak for de ansatte angående klatring i køyesengene (til overkøyene). Dette er av hensyn til helsemessige årsaker for husøkonomene som da må gjøre dette i 171 leiligheter hver dag.

Det skal være feiebrett og liten kost i hver leilighet. Disse skal da ligge i skapet under vasken.

10.3 km fra Abra Havn
Se flere hoteller i Kristiansand
1 060
1 060
Anmeldt 26. mai 2023

Oppholdet i Abrahavn har vært en eventyrlig opplevelse vi sent vil glemme, både for store og små. Abrahavn er et sted som gjør det enkelt for de voksne å senke skuldrene og kose seg på ferie fordi underholdning for barna er overalt og fra morgen til kveld! Sjørøverfrokost, som jo koster en god slant, kan også anbefales på det aller sterkeste og er verdt hver krone! For en opplevelse! Barna svevde på en sky i flere dager etterpå!

Noe som trekker ned og er en god strek i regningen er rengjøringen i leilighetene. Vi tilbragte 4 dager i leiligheten. Det var rent når vi kom og vi fikk tildelt 2 kjøkkenkluter, 3 oppvasktabletter og håndklær. Men det var ingen redskaper for å koste/støvsuge gulvet og på forespørsel om hvorfor det ikke ble rengjort fikk vi beskjed om at "Abrahavn er et miljøvennlig leilighetshotell som kun vasker/skifter håndklær hver 4.dag". Det er rett og slett for dårlig og er nok mer en økonomisk besparelse for Abrahavn enn et stort miljøbidrag. Med 3 små barn var gulvet vårt som en sandkasse med brødsmuler etter ett døgn og vi hadde selv ikke mulighet til å vaske. Mtp kostnaden av å bo i Abrahavn hadde jeg forventet hyppigere rengjøring. Hygieniske forhold er viktig og det er ekkelt å oppholde seg på et skittent sted. På forespørsel kom de og støvsugde leiligheten én gang, men dette burde blitt gjort minst hver 2.dag. Og feiebrett/kost bør være tilgjengelig i alle leilighetene.

Takk, 326henriettew
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2023

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Det skal bli foretatt en enkel rengjøring (gulvvask, lett vask av speil, vask og toalett og søppeltømming) og håndkleskift etter hver tredje natt, men hvis en ønsker det oftere kan en gi beskjed til resepsjonen for å ordne dette.

Det skal være et lite feiebrett/kost i skapet under kjøkkenvasken, og trenger en flere kjøkkenkluter, oppvasktabletter osv er det bare å hente dette i resepsjonen.

Anmeldt 25. mai 2023 via mobile enheter

Dette var en kjempe flott opplevelse. Både små og store storkosa seg, et kjempe flott opplegg! Både med å løse oppgaver, frokost med sjørøvere og sjørøvershow. Veldig populært var også hodeskalle-sklia og lekene på ildprøveplassen. Anbefales på det sterkeste.👍

Takk, Aquendyn
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2023

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 24. mai 2023

Fantastisk opplevelse for barn og voksne! Fine rom, god service og veldig fint opplegg og aktiviteter. Storkoste oss på ferie! Ikke langt å gå inn til Dyreparken og vi slipper inn før andre gjester og står ikke i kø.

Takk, kristinlD5449QG
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2023

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 23. mai 2023

Usedvanlige hyggelige servicefolk fra innsjekk, billetkontrollører )inne i Dyreparken) som var pensjonister (genialt spør du meg), til kafeer og andre steder du møtte på de! Og ingen mas eller spørsmål hvis noe kunne sett rart ut ved reisefølget! Anbefales!Skikkelig Hotell standard på Abra havn, bildene lyver, mye bedre enn forventet, stor senger på Villa Rosa!
Koselig med lite folk 17.mai, men lite utvalg på kjøp av mat inne i Dyreparken. Bra og rimelig meny på Abra Havn.

Romtips: Barna fant seg til rette for å leke ute på alle de varierende områdene!
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, ellencectriumf

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Anmeldt 22. mai 2023

Passe mengder spenning, morro, show og underholdning. De små sjørøverne kommer til å snakke om dette lenge. Vi hadde overnatting i toroms sjørøverkåk med frokost med sjørøvere. Både vekking av Langemann og frokost med sjørøvere underholdt de små.

Takk, 492anneberitb