Johanne
3,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juni 2024
Dyreparken Overnatting, AnnetAbra Havn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. aug. 2024
Hiv o hoi!

Takk for dine tilbakemeldinger på ditt opphold i verdens sjørøverhovedstad! Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Vi håper at dere tok kontakt med resepsjonen, slik at de hadde muligheten til å utbedre situasjonen under deres opphold.

Når det det gjelder oppredning av sengene i Abra Havn, vil det redd opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer/sovesofa.

Det er fint å høre at dere var fornøyde med stemningen, de ansatte, vekking og annet i Abra Havn.

Få eksklusive fordeler
Se flere hoteller i Kristiansand
1 061
1 061
Anmeldt 9. juni 2024

Leiligheten var veldig fin og gjennomført, men det var dårlig renhold! Det var masse støv og smuler/bøss under sofa og seng. Selv om det er utenfor sesong så bør det være rent. Og laken bør det vel også være mulig å oppdrive? Ikke bare legge dynetrekk tvers over senga, det som da skjer er at det krøller seg opp eller ned og du ender med å ligge delvis på skumgummi og madrassbeskytter. Det er utrivelig! Ellers var det veldig hyggelig betjening alle plasser👌🏼🤩 Ingen sure fjes å se!

Takk, Linda S
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2024

Hiv o hoi!

Takk for din tilbakemelding til oss her på TripAdvisor. Det er leit å høre at ikke alt var på stell med leiligheten, og det beklager vi.

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal denne være støvfri. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til sjefspirat for renhold. Vi håper at dere tok kontakt med resepsjonen, slik at de hadde muligheten til å utbedre situasjonen under deres opphold.

Når det gjelder hvordan dobbeltsengene i Abra Havn blir oppredd, så stemmer det at det at laken legges på tvers. Dette er etter standard våre husøkonomer følger, da det benyttes kun singellaken i Abra Havn og pga hygiene ettersom det ikke er mulig å gå rundt sengene for renholdspersonalet. Resepsjonen kunne vært behjelpelig med å legge laknene på en annen måte, hvis dere hadde gitt dem beskjed om dette.

Vi håper dere til tross for dette hadde et fint besøk hos oss og i Dyreparken.

Anmeldt 4. juni 2024

Så fint for barna. Vi elsket showene med piratene. Veldig rent, og rulig om natten. Mange fine sted å leke for barna og kort vei til dyreparken med egen engang. Personal er veldig snill og maten vi spiste var god. Vi kommer sikker snart tilbake.

Takk, rebeccasX579EQ
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2024

Hiv o hoi!

Tusen takk for din anmeldelse av Abra Havn. Veldig moro å høre at dere har hatt det så bra hos oss – og vi håper at dere har gått fra å være landkrabber til å bli ekte sjørøvere under oppholdet.

Anmeldt 4. juni 2024

Helt knall å bo i Abra Havn! Flott oppbygget landsby med kort vei på fin brygge til inngangen til parken, fin og praktisk sjørøverkåk (anbefaler å bo ved vannet - nydelig å sitte ute på terrassen om kvelden), god mat i buffetrestauranten og kjempestas med alt ekstra som foregår både morgen og ettermiddag. Det eneste vi har å utsette på var organiseringen av ettermiddagsunderholdningen. Det er litt tullete at alle barnefamiliene må stå i kø i lang tid for å få førstemann til mølla-billetter til eventyrstund. Dette burde man kunne forhåndsreservere. Vi fikk videre beskjed om at opplegget skulle foregå kl.18:30, men så fikk vi billetter til kl.19, noe vi ikke ble oppmerksomme på før vi skulle inn og ble avvist. Middagen ble veldig avkortet og store deler av ettermiddagen/kvelden gikk med til å stå i køer og til å vente.

Takk, Benedicte T
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2024

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn. Vi beklager på det sterkeste det som skjedde i forbindelse med underholdningen 1 av dagene under deres opphold. Dessverre hadde det skjedd en misforståelse på hvilket klokkeslett dette skulle være. Sjørøverne er veldig lei seg for at de bommet på dette, og fikk også passet sitt påskrevet av selveste Kaptein Sabeltann.

Vi setter stor pris på å høre at dere har hatt det fint og håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner.

Anmeldt 4. juni 2024

Vi valgte å bo på Abra Havn da vi reiste til Dyreparken med to barnebarn. Jeg vil påstå at dette valget gjorde at opplevelsen på hele turen ble en helt annen. Her fikk de oppleve sjørøvere, show og en flott lekeplass. I tillegg var hele Abra Havn et eldorado for de små. Trygt og spennende, og mye å oppleve.

Rommet var helt OK, badet stort og fint. Ikke belag dere på store måltider, da "kjøkkenet" er veeldig lite. Vi hadde nydelig utsikt ut over vannet fra balkongen.

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, Bente H
Dyreparken Overnatting, Annet på Abra Havn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2024

Hiv o hoi!

Vi takker så mye for din anmeldelse av Abra Havn, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint. Vi håper dere sitter igjen med masse gode sjørøverminner fra Grashavet.

Anmeldt 3. juni 2024

Eneste minuset var at det var dårlig belysning inne i leiligheten vi hadde i Abra Havn.
Alt annet var tipp topp!
Gode senger, litt klønete laken i dobbeltsenga som delte seg på tvers - men ok. Rent og pent, godt med håndklær og supert med Kaptein Sabeltann på tv.

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, Kristine K

Hiv o hoi!

Når det gjelder dårlig belysning i leiligheten, så send oss gjerne en e-post til post@dyreparken.no med hvilken leilighet dere bodde i. Da kan vi få vår vaktmester til å sjekke opp i dette.