Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Topp besøk med overnatting i Kardemommeby

2 dager i Dyreparken + Badelandet med overnatting i Kardemommeby og Sirkus Jesper var stor suksess... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Wanderer830053
via mobile enheter
Kardemomme by - Norges nydeligste tettsted

Kardemomme by er Norges vakreste, mest harmoniske og mest komplette by. Tusen takk til alle... les mer

Anmeldt 3 dager siden
fr_yaa2021
via mobile enheter
Les alle 1 403 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 403)
Filtrer anmeldelser
1 403 resultater
Vurdering fra reisende
800
398
121
51
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
800
398
121
51
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
218223 av 1 403 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2019

Dyreparken er tilpasset mennesker i alle aldre. Bor i nærheten og har vært det utallige ganger. Dette er noe som tar tid å bli lei av. Litt stive priser men sånn er det. Anbefaler å beregne god tid da parken er stor. Kan være lurt å ta 2-3 dager dersom det er ønskelig å se hele parken.

Dato for opplevelse: januar 2019
2  Takk, Amalie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Parken i hvit drakt var pen å se på, men det var minimalt for småbarn.

Savner bøyle/belte på stellebord (på kafeen i Afrika, eventuelt andre steder), så barnet ikke kan dette ned.

Savner også skilting til det som faktisk skjer i hvert kryss. Betjeningen er hyggelige og hjelper gjerne, men en går mest alene, og det er mange veier en kan gå seg vill på..

Stilig med løvemating og flott med vogn/tralle til småbarn og vesker!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Seglems
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Det er helt nødvendig å besøke Dyreparken hver sommer, og man må legge opp til to dager. Det er ikke mulig å få med seg "alt" på mindre enn det.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Vi har nå hatt årskort flere år på rad og vi er alltid veldig fornøyd med besøk i Dyreparken. Godt tilbud av spisesteder, og variert tilbud. Veldig fint å gå i parken også på vinterstid hvor man kan varme seg ved bål og grille hvis man har lyst! Annbefaler alltid Dyreparken tiø bekjente!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 93Lene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Dyreparken leverer til hele familien fra 2 til 80 år. Enten en er 40 og vil se Julius, 2 og vil se Tiger, 5 og vil se Kardemomme by, 12 og vil ta tømmerrenna. Det er mye for mange. En må enten være tålmodig eller dele seg opp og planlegge for å få med seg alle godbitene. Litt dyr mat, men mange minner og opplevelser.

Og har en mer energi igjen, er Sabeltann en sikker vinner

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Geir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser