Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Charmat90
Holmestrand, Norge
Familietur i juli

Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer

Anmeldt 10. august 2024
Finvaag
Mo i Rana, Norge
Les alle 1 559 anmeldelsene

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte dyreparken tidlig i sesongen. Er en fin park med mange attraksjoner. Selv om at mye av attraksjonene ikke var åpnet enda, var tre dager en nødvendighet for å få med seg det meste og ikke stresse rundt.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, mbakkom
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Flott park. Mye å gjøre, bør være her i flere dager for å rekke alt, selv i lav sesong. Hyggelige og flinke folk som jobber i parken. Flott presentasjon i Hakkebakkeskogen. Veldig god burger hos "Lars på brygga". Gøy med "supersøndag- show" i Kjuttaviga.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, 453anetteg
Anmeldt 17. april 2019

Teatertoget var fantastisk! Veldig spennende tur i filmstudioet. Rjndturen i parken for å se på dyrene var også fantastisk. Dyrepassere med gode kunnskaper.
Anbefaler to dager.
Eneste minuset er typen mat i parken.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, tiramjo
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse å gå rundt i parken å se på alle dyrene. De har en veldig god app man kan bruke for å gjøre besøket enda bedre for seg selv, og vi fikk med oss to dyrepresentasjoner. Eneste vi gjerne skulle hatt var et innendørs spisested, det hadde vært deilig å sette seg ned i varmen og spise når det blåser surt ute i april.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, bethify
Anmeldt 22. mars 2019 via mobile enheter

Det er Norges fineste park for alle.Billet prisene er for høye og det trekker ned.Koster 500 kr pr.son

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Morten D