Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Som forventet

En god opplevelse, dessverre det mange dyr inne i reptilparken inkludert Julius, det tok 2t å komme... les mer

Anmeldt i går
Robin H
via mobile enheter
magisk park

inngangsbilletten er verdt hver krone. En utrolig fint gjennomført temapark. Det som trekker... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Sannikar
Les alle 1 398 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 398)
Filtrer anmeldelser
1 398 resultater
Vurdering fra reisende
798
398
121
50
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
798
398
121
50
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 1 398 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Selv med litt duskregn er dyreparken fantastisk. Helsetiltak og redusert kapasitet grunnet covid 19 gjør ingen ting. Dyreparken i Kristiansand er som alltid verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, robertbD6876JM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Showene med Sabeltann, Kardemommeby og Hakkebakkeskogen er tipp-topp klasse. Tommel opp! Sabeltannshowet koster skjorta, men bør oppleves om man er interessert i sjørøvere.

Dyreparken er helt ok. Mange interessante dyr for barna.

"Fornøyelsesparkdelen" trenger en oppfriskning. Jungelbob har gått ut på dato og få andre attraksjoner for barna som har passert 6 år.

I tillegg er det VANVITTIG med kø, opptil 2t for enkelte attraksjoner. Det er uforståelig at man ikke har fått til ordninger med digital kø slik enkelte andre parker har fått til (vi var blant annet i Efteling i NL i fjor), særlig i koronatiden. Det blir dårlig humør av køståing, og i beste fall får man med seg 3 attraksjoner på en dag. Et eksempel er turen med Den sorte dame. Den tar nøyaktig 10 min, men har avgang i beste fall hver 30 min (det er nemlig også en del pauser inni tidetabellen, såkalt landlov). Vi stod i kø i 2t 10 min før vi kom ombord. Jungelbob var jevnt over 1t kø gjennom hele dagen. Det var med andre ord ikke lett å merke at det var mindre folk i parken pga koronarestriksjoner.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Rune0909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Helt OK dag i Dyreparken, men passer best for familier med små barn, gjerne under 9 år. Våre to var litt for store for de fleste attraksjonene, de er 10 og 12 år. Jungel bob attraksjonen var mest populær for våre barn, selv med lang kø og noe tekniske feil underveis.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Cecilie_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Under korona pandemien fortjener dere all positiv oppmerksomhet som finnes. Dere har virkelig tatt det på alvor. Følte meg 100% trygg under hele oppholdet mitt der på 5 dager i strekk. Alt dere har klart å få til på så kort tid er helt fantastisk. Alt fra Antibac fra før man kommer inn døren til sabeltann og Antibac før man skal inn på noe i det hele tatt. Helt fantastisk bra jobbet!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Veronica L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt til å anbefale for vennetur. Man bør se programmet for dagen på nett og få med seg mating. Kjempe flinke dyrepassere med mye god og morsom informasjon.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 828unas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser