Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Løveunger, tigre og sjimpanser

Moro å besøke Dyreparken utenom høysesong. Da får man konsentrerert seg om dyrene. Vi fikk med oss... les mer

Anmeldt i går
728AnneS
,
Oslo
En flott opplevelse

Vi var her med familien en tur i august. Parken er veldig stor, men relativt oversiktelig. Selv om... les mer

Anmeldt 12. oktober 2022
stelnor
,
Oslo, Norge
Les alle 1 465 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 465)
Filtrer anmeldelser
1 465 resultater
Vurdering fra reisende
818
413
131
61
42
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
818
413
131
61
42
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
147152 av 1 465 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Mange vil nok like dyreparken siden den er så stor, men midt på sommeren er det fortsatt ganske fult. Det er det eneste som trekker ned, nemlig at det er mye mennesker der og en del køer. Trenger nok noen flere attraksjoner for å spre køene, men dyrehage-delen er veldig bra:)

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, FabianAJohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var i parken sommeren 2011 og var dengang veldig begeistrede. Siden er barna blitt eldre og vi har fått en jente mer på knapt 5 år. Vi var veldig spente på besøket i år men er litt skuffede. Vel vitende corona situasjonen og de utfordringer det gir for parken og de ansatte. Tatt i betraktning den reduserte kapasiteten på attraksjonene pga coronatiltak, bør man ikke ha så mange besøkende samtidig. Køene er altfor lange og flere av attraksjonene var det ikke mulig å få billett til, selvom vi forsøkte å bestille flere dager i forveien( Hakkebakkke skogen). Vi var vel å merke 3 dager i parken og ALT var utsolgt!!. Det er jo slikt vi betaler penger for via inngangsbilletten! Det må kunne gjøres bedre. Dessuten synes jeg prisene er horrible. For meg å se blir det for dumt at flere attraksjoner koster ekstra når inngangsbilletene er så høye. Og dropp alle disse tivolieffektene med lykkehjul og ekstrabetalinger for ditten og datten, det gir i mine øyne parken et dårlig profittorientert image.
Men for all del, skuespillerne er flinke, personalet vennlige og parken stor og variert på tilbud. Men klart mest interessant for litt yngre barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jacob G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig at man ikke får Glutenfri mat på de ulike spisestedene som på Pirat Proviant , kun på andre siden av parken. Man burde ha mulighet til å bestille allergivennlig mat på alle spisestedene.
Parken har alt for få toaletter i forhold til antall besøkene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ninambj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Veldig stort med masse muligheter og tilbud, men veldig dårlig når det gjelder tilbud om mat og kjempe dårlig ift skilting. Parkering koster 100 kr dagen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Superflott opplevelse med utrolig vel gjennomført opplegg og imponerende ansatte! minus er at mat er vanvittig dyrt!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mistics
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser